Veligrad 2011
Moderators: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab
-
- Nováček
Re: Veligrad 2010
Mám volné místo z Prahy na Veligrad a zpět, vlastně několik míst 

-
- Stálý přispěvatel
To je super, můžeš mě vyzvednout s bagáží v Brně? Mně se nechce řídit 

V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
-
- Občasný přispěvatel
Rekrut: Já můžu v pátek z Prahy až v osm večer. Takže nepředpokládám, že v tu dobu někdo pojede. Ale zpátky se na místo v autě určitě hlásím.
-
- Nováček
Počítám teda s Tebou na cestu zpět, a v Brně se mě stavět nechce . 

-
- Stálý přispěvatel
Zdar!
Zkusím se zeptat, i když si uvědomuji, že chci moc:
mám jet na Modrou s manželem, jenže ten by vzhledem k situaci jel raději pomáhat do Vítkova s odklízením škod po povodních. Já se na Modrou sama se synem nedostanu - neřídím. Kdyby se našel nějaký laskavý člověk, který by nás z Prahy na Modrou a zpět dopravil, bylo by to krásné. Bohužel sama s dítkem na ruce stan nepostavím a dotyčný laskový asi ani nebude chtít jezdit do Mnichovic pro stan a postel, a po zkušenosti z posledních akcí si s půlročním dítětem jet bez zázemí netroufám (zatím nepropršela jen akce, na které v noci mrzlo). Neposkytl by nám, prosím, útočiště někdo z místních u sebe doma? Vím, že jsem drzá jak veverka (hryz), ale neumím si představit, že bych na Modré nebyla, a zase nechci bránit manželovi jet pomíhat na sever...
Díky.
Zkusím se zeptat, i když si uvědomuji, že chci moc:
mám jet na Modrou s manželem, jenže ten by vzhledem k situaci jel raději pomáhat do Vítkova s odklízením škod po povodních. Já se na Modrou sama se synem nedostanu - neřídím. Kdyby se našel nějaký laskavý člověk, který by nás z Prahy na Modrou a zpět dopravil, bylo by to krásné. Bohužel sama s dítkem na ruce stan nepostavím a dotyčný laskový asi ani nebude chtít jezdit do Mnichovic pro stan a postel, a po zkušenosti z posledních akcí si s půlročním dítětem jet bez zázemí netroufám (zatím nepropršela jen akce, na které v noci mrzlo). Neposkytl by nám, prosím, útočiště někdo z místních u sebe doma? Vím, že jsem drzá jak veverka (hryz), ale neumím si představit, že bych na Modré nebyla, a zase nechci bránit manželovi jet pomíhat na sever...
Díky.
"Myslíš, že vzdálenost může dělit přátele? Když chceš být s Rae, nejsi už vlastně s ní?" (R. Bach)
-
- Stálý přispěvatel
Aktuální info z Modré:
Dneska jsme byli v pekárně zajistit vám čerstvý chleba na každý den, zítra ráno jedeme do pivovaru, takže od čtvrtečního večera by měla fungovat hospoda pro účinkující, ve čtvrtek večer rovněž dorazí nemalé množství medoviny, kterou se letos budeme snažit i rozlévat vám do nádob podle libosti
(odměrka za tímto účelem již byla zakoupena).
Dnešní poledne jsme si zpestřili zásahem hasičů, protože v loveckém srubu se zabydleli sršni, což se nám do plánů s Veligradem moc nehodilo. Ještě jich tam pár zmatených lítá, ale většina s hnízdem a matkou byla již vystěhována.
For Theodora:
Odvoz bohužel nezajistíme, ale s ubytováním něco zkusíme vymyslet, nějaké nápady nastíním v SZ.
Dneska jsme byli v pekárně zajistit vám čerstvý chleba na každý den, zítra ráno jedeme do pivovaru, takže od čtvrtečního večera by měla fungovat hospoda pro účinkující, ve čtvrtek večer rovněž dorazí nemalé množství medoviny, kterou se letos budeme snažit i rozlévat vám do nádob podle libosti

Dnešní poledne jsme si zpestřili zásahem hasičů, protože v loveckém srubu se zabydleli sršni, což se nám do plánů s Veligradem moc nehodilo. Ještě jich tam pár zmatených lítá, ale většina s hnízdem a matkou byla již vystěhována.
For Theodora:
Odvoz bohužel nezajistíme, ale s ubytováním něco zkusíme vymyslet, nějaké nápady nastíním v SZ.
-
- Stálý přispěvatel
Sršni jsou hodní
Měl jsem je jednou ve verandě a každý večer jsem je chodil pozorovat...
Ale je fakt, že jako obyvatel loveckého srubu bych tam asi vesničku nenechal...
Jo a mimochodem moc pěkný plakát...

Ale je fakt, že jako obyvatel loveckého srubu bych tam asi vesničku nenechal...
Jo a mimochodem moc pěkný plakát...
vladyka Křesomysl, Velesův lid
---
Historické tržiště / Slované.cz
---
Pište mi přes mail: petr(*)slovane.cz // ne SZ !!!
---
Historické tržiště / Slované.cz
---
Pište mi přes mail: petr(*)slovane.cz // ne SZ !!!
-
- Stálý přispěvatel
Mohu poskytnout odvoz z Brna na Modrou a poté odvoz z Modré do Prahy
-
- Stálý přispěvatel
Nebude čirou náhodou na Modré někdo kdo by mi uměl uplést tětivu na luk?
Původní jsem právě přetrhl a náhradní jaksi nemůžu najít, tak abych věděl jsetli si ho vůbec brát.
Původní jsem právě přetrhl a náhradní jaksi nemůžu najít, tak abych věděl jsetli si ho vůbec brát.
V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"
-
- Stálý přispěvatel
To ten pátek třináctého pěkně začíná, když lidi trhají tětivy už v osm ráno.
Nepověrčivým křesťanům pak připomínám, že je možné jít v neděli společně na mši na Velehrad. Je od 10, takže odcházet by se mělo po půl desáté.
(Bojový úkol pro letošek: najít hrob kardinála Špidlíka.
)

Nepověrčivým křesťanům pak připomínám, že je možné jít v neděli společně na mši na Velehrad. Je od 10, takže odcházet by se mělo po půl desáté.
(Bojový úkol pro letošek: najít hrob kardinála Špidlíka.

"Myslíš, že vzdálenost může dělit přátele? Když chceš být s Rae, nejsi už vlastně s ní?" (R. Bach)