AKCE 2010
Moderátoři: El Cid, Brant, MarcusIV, LiborZ
-
Brant
- Stálý přispěvatel

Re: AKCE 2010
Stromy nedělaj nálety, to jsou sršni 
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
-
Královák
- Občasný přispěvatel

Nalétové dřeviny existují - jedná se o stromy z přirozené reprodukce tj. z přirozeného zmlazení. Vzniklé náletem semen a samozřejmě úspěšným uchycením. I velký strom může být náletový, ale většinou se tím označením myslí les ve fázi tyčkovin až max. tyčovin.
-
Brant
- Stálý přispěvatel

Já to samozřejmě myslel jako fórek. Už se nebudu snažit být vtipnejKrálovák píše:Nalétové dřeviny existují - jedná se o stromy z přirozené reprodukce tj. z přirozeného zmlazení. Vzniklé náletem semen a samozřejmě úspěšným uchycením. I velký strom může být náletový, ale většinou se tím označením myslí les ve fázi tyčkovin až max. tyčovin.
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
-
Královák
- Občasný přispěvatel

Když já jsem chtěl být aspoň jednou za chytrýho. Dopřej mne to.
-
vlk.kh
- Nováček

Vím, že je ještě poněkud brzy a že vám tím teď momentálně vpadám do mnohem aktuálnější diskuse o Polsku, kterého se žel bohům nemohu zůčastnit. Ale - chystáte se někdo z vás na Bílou horu, když už pominul loňský bojkot? Že bych se taky letos konečně někam podíval coby kozačisko 
-
Knecht
- Stálý přispěvatel

Já byl na Bílé hoře ještě s Corporalem asi před pěti lety a moc mě ta akce nenadchla, ale možná se za tu dobu pozvedla.
V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
-
Mrazík
- Nováček

Asi střídání nepotřebuji ale řidič v záloze by se hodil. Člověk nikdy neví. 
Boj je život , život je boj. Takže hrrrrr na ně.
-
Dlouhán
- Stálý přispěvatel

Chystáme, já, Brant, Ben a z ČB snad všichni, ale ještě jsme to neřešili neboť je to daleko. Já s tím ale počítám.vlk.kh píše:Vím, že je ještě poněkud brzy a že vám tím teď momentálně vpadám do mnohem aktuálnější diskuse o Polsku, kterého se žel bohům nemohu zůčastnit. Ale - chystáte se někdo z vás na Bílou horu, když už pominul loňský bojkot? Že bych se taky letos konečně někam podíval coby kozačisko
-
Jenne
- Občasný přispěvatel

Já na Bílou horu také chci, už jen proto že to jedna z mála akcí na kterou dojedeš tramvají...
-
Brant
- Stálý přispěvatel

Já na BH jedu určitě, zato z Budějic nikdo. Libor se tou dobou bude potápět se žralokama a zbytek jede na vinobraní do Znojma. Ale neva, uděláme parádu i tak.