Vály beru já ( dva ) , to stačí ne ? Tak se sním netahej .El Cid píše:Jsem ted tady, tak to jen shrnu.Brant píše:Všechno tam není. Stan se bere ten velkej, nábytek Kubův a snad Mrazíkův (je to tak, Radislawe?). Z vozíku je potřeba vál, koberec, kotel, misky. Pro to by si měla tenhle týden zajet do Liberce Nika.
Z vozíku je potřeba vál, koberec, kotel, misky........Je to určitě vše?
Kožešiny si každý bere sám?
AKCE 2010
Moderátoři: El Cid, Brant, MarcusIV, LiborZ
-
Radislaw
- Občasný přispěvatel

Re: AKCE 2010
Bůh pomůže těm , co si pomůžou sami .
-
Dlouhán
- Stálý přispěvatel

No my je stějně budem potřebovat a vozejk je trošku z ruky.
-
Mrazík
- Nováček

Zdar, podařilo se mi přihlásit
Dodávka je 8místná, takže já a Radislaw, Lukáš a 5 Kozáků. Mužu vzít kompletní áčko (někteří už znají) stul a lavice. Ostatní věci dohodou na místě podle toho co se nám tam podaří nacpat ,tak aby zustalo trocha pohodlí a auto nesedělo na břichu
Dodávka je 8místná, takže já a Radislaw, Lukáš a 5 Kozáků. Mužu vzít kompletní áčko (někteří už znají) stul a lavice. Ostatní věci dohodou na místě podle toho co se nám tam podaří nacpat ,tak aby zustalo trocha pohodlí a auto nesedělo na břichu
Boj je život , život je boj. Takže hrrrrr na ně.
-
Lukasz
- Občasný přispěvatel

Já beru jen bágl a zbraň a lidi co mě znaj ví že jsem sám o sobě skladný :D
Bóg - Honor - Ojczyzna
-
Dlouhán
- Stálý přispěvatel

Stůl a lavice se určitě hodí dvojí.
Stany - jestli myslíš to ačko s výklopným prostř. dílem, tak to je super. Hlavně má stabilnějží pergolu. Nevím ale kolik se tam vejde celkem lidí.
Do toho našeho velkýho kulatýho se určitě vejdem všichni. Navíc se tam můžem i pohodlně postavit. Takže já bych preferoval jeden velký kulatý stan. K němu je ještě malá pergola před vchod a k ní můžem přidělat velkou pergolu od budějčáků.
Pro Knechta: Ty tedy taky nemáš problém zůstat s náma v Polsku až do úterka? Chceme mrknout na nějaké pamětihodnosti a tak.
Stany - jestli myslíš to ačko s výklopným prostř. dílem, tak to je super. Hlavně má stabilnějží pergolu. Nevím ale kolik se tam vejde celkem lidí.
Do toho našeho velkýho kulatýho se určitě vejdem všichni. Navíc se tam můžem i pohodlně postavit. Takže já bych preferoval jeden velký kulatý stan. K němu je ještě malá pergola před vchod a k ní můžem přidělat velkou pergolu od budějčáků.
Pro Knechta: Ty tedy taky nemáš problém zůstat s náma v Polsku až do úterka? Chceme mrknout na nějaké pamětihodnosti a tak.
-
Dlouhán
- Stálý přispěvatel

Zato já jsem rozmazlený mastňák. Když jedu někam sám, tak mám mondeo plný.Lukasz píše:Já beru jen bágl a zbraň a lidi co mě znaj ví že jsem sám o sobě skladný :D
-
El Cid
- Stálý přispěvatel

Takže kamarádi, prohlídl jsem vozík.
Vál a misky tam nejsou. Je tam pár velkých mís, ale to je vše.
Vše musí mít budějická frakce.
Kožešin je tu halda. To si Ben musí říct co chce.
Koberce tu jsou, takže taktéž je nutné říct který?
Mám přibalit i ty velké kolíky k tomu stanu? Připravím jeden koš s hromadou různých krámů. Co se bude brát se pak dohodnete.
Pořád to tak nějak vypadá, že spíš nepojedu....tak jsem z toho smutný
Mám přibalit i ty velké kolíky k tomu stanu? Připravím jeden koš s hromadou různých krámů. Co se bude brát se pak dohodnete.
,,Zachraň mne, Bože, od přátel, s nepřáteli pak vypořádám se sám".Hejtman záporožského vojska Bohdan Chmelnický
-
Knecht
- Stálý přispěvatel

V zásadě nemám, mám dovolenouDlouhán píše:Pro Knechta: Ty tedy taky nemáš problém zůstat s náma v Polsku až do úterka? Chceme mrknout na nějaké pamětihodnosti a tak.
Kde plánujete celou dobu spát?
V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
-
Brant
- Stálý přispěvatel

Aha... tak vál asi snědly srny, bo co... Pokud to Nika uveze, tak ať vezme ty velké mísy na Slunovrat. Koberec na to Polsko by byl nejlepší ten modrej velkej. Kolíky přibalit můžeš, ale obejdeme se i bez nich, nějaké máme. To radši ty mísy.El Cid píše:Takže kamarádi, prohlídl jsem vozík.
S tím Polskem je to blbý. Kdy to budeš vědět přesně? Kdyby ti to nevyšlo, můžeme zaplnit místo věcma...
Mrazík: Ale, ale... vítej
Knecht: Spát budeme ve stanu
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
-
Dlouhán
- Stálý přispěvatel

El Cid píše:Takže kamarádi, prohlídl jsem vozík.
Velký mísy vem všechny.
Koberec hlavně ten modrý Brantův a klidně nějaký další pěkný.
Kvůli kožešinám zavolej Benovi, on nemá čas číst fórum.
Velký kolíky ke stanu vezmi určitě.
Jestli tam jsou lucerny, tak je vezmi též.
Dík