Teda Vitano ta fotka je dobrá, až bude kamarád stáčet med, tak to tu zase trocho provětráme. Už vidím ty fotečky, zatím si vyhlídnu strom.
Moderator: Joe
To je na hodně dlouhý povídání. Ona " ekoložka " chtěla docela vážně podat žalobu na corral kvůli navádění k trestnému činu. Mám pocit, že byla i na policajtech, psala dopisy na různé místa no prostě hrozný haló. Víc by ti řek Joe. K mojí maličkosti se to dostalu už jen zprostředkovaně, ale ten dopis co posílala na corral je ještě myslím někde schovanejcossack wrote:Nekecej. Tohle jsem ještě neslyšel. Povídej, přeháněj.
Pokud jde o nějakýho zajíčka na poli nebo čudla v potoce, tak to vem čert; když by se ale mělo jednat o ohroženej druh, tak proti tomu jsem velmi. Nicméně: pánové chtěli fotku, jak lověj raka v potoce, tak si ho koupili v tesku, dovezli do lesa, hodili do vody a "ulovili" (což svým působem obdivuju, protože já bych se na to vykvák už z pouhý lenosti); všechno je košer, což prokázali naskenováním účtenky, čímž každýmu zavřeli hubu a o nic vlastně nejde.Joe wrote:Aby bylo jasno, já osobně nejsem proti tomu něco upytlačitči si zastřílet apod.