cossack wrote:Feldflašky: teď budu tři zadávat. Je to nový výrobce, nevím jak to bude vypadat, kolik budou stát, jestli bude ochoten dělat další.
Víc snad budu vědět na manévrech.
Vedel by mi niekto poskytnúť kvalitné informácie ohľadom topánok s prackou / črievičiek / z obdobia sedmiletky. Rád by som videl nejaký náčrt strihu topánok a celkovo nejaký pokec ohľadom týchto topánok. Potrebujem to pre obuvníka aby si to vedel predstaviť ako to má vyrobiť. Ďakujem
Ty Vitanovy střevíce se momentálně nechávají dělat za 3000,- sakumprask i s přezkou a ocvokovanou podrážkou. Švec je vcelku ochotný, už to má v ruce a objednávku i s oměřením lze vyřídit mailem, cena je dle mého velice lidová. Vitana sice kdysi prskal, že to je model na napoleoniku a že my by jsme měli mít vyšší potpatek a kdesi cosi, ale když jsem to vizuelně porovnával s několika výrobci ze Států neviděl jsem rozdíl.
Pokud ovšem Natanieli trváš na svém řemeslníkovi, máme z nějakých Ospreyů obrázek střihu těch střevíců, tak to zkusím někde dohledat a pošlu Ti to.
Ono tento obuvník šil pre mňa podľa obrázku z katológu botasky, ktoré nosím úž druhý rok a sú uplne perfektne. Preto by som to skúsil u môjho obuvníka. Cena za tie črievičky je dobrá, super je že sa ním dohodneš aj cez mail ale predsa to chcem skúsiť cez môjho obuvníka.