No, myslím, že i na akcích FIW tady v čechách by se jedna mušketa 1766 u milice ztratila, tak že zas takový problém v tom nevidím. Pořídit si hadry spíš do té FIW a je to.Královák wrote:Zatím nemám čas, ale pořídil jsem si pro radost francouzskou m. 1766 od Pedersoliho a tak nějak začínám uvažovat jak ji využít jinak než ke střílení. Proto ta otázka. Pro FIW je samozřejmě m. 1766 pase - to je mi jasné.
Oblékání - francouzská milice
Moderator: Joe
-
- Stálý přispěvatel
Oblékání - francouzská milice
-
- Občasný přispěvatel
Re: Chladné zbrane vo FIW
Jsou nějaké kontakty na milice FIW, na stránkách FIW je odkaz na milice nefunkční pouze na marinu, lesní indiány a skoty.
-
- Stálý přispěvatel
Bohužel francouzská milice je taková dosti roztříštěná. Co by jsi konkrétně potřeboval vědětKrálovák wrote:Jsou nějaké kontakty na milice FIW, na stránkách FIW je odkaz na milice nefunkční pouze na marinu, lesní indiány a skoty.
-
- Občasný přispěvatel
Te´d to ještě není aktuální, ale jen jsem chtěl vědět jestli něco funguje podobně jako výše jmenované. Z těch stránek je to úplně perfektní.
-
- Stálý přispěvatel
Funguje, funguje. Na stránkách FIW jepřehled akcí a pokud by jsi potřeboval pomoct s vybavením, klíďo se ozvi.Královák wrote:Te´d to ještě není aktuální, ale jen jsem chtěl vědět jestli něco funguje podobně jako výše jmenované. Z těch stránek je to úplně perfektní.
-
- Stálý přispěvatel
Tak za fr.milici ti můžu taky poradit,když budeš s něčim potřebovat pomoct 

Myšák
-
- Stálý přispěvatel
Nějak není jasné, ke které straně se chceš výhledově přidat. Ani u milice není jedno co si pořídíš za výstroj, takže to by jsi měl mít vyřešené úplně nejdříve. Máš už francouzskou pušku...
což by něco naznačovalo. V každém případku na francouzské straně je situace trochu neutěšenější, schopné lidi by potřebovali jako sůl. Tady zde Myšák se jejich milici jakž takž snaží dát alespoň nějakou formu, takže bych se obracel přímo na něj, pokud chceš nosit červeného kulicha
.
A někdo, kdo to umí a má k tomu potřebné páčky, by to tu mohl protřídit a přesunout.

A někdo, kdo to umí a má k tomu potřebné páčky, by to tu mohl protřídit a přesunout.
-
- Stálý přispěvatel
Dyk se tu sáděra skoro celou dobu bavíme o Fr. milici
a ruku na srdce. Fr.milice má hoooodně velké rezervy ( co se např.oblečení týče ). Proto jsem nabídnul pomocnou ruku, mám něco málo podkladů.

-
- Občasný přispěvatel
Me by tohle tema zajimalo 
(vezmeme to odshora) Nevite jak je to napr. s tim kulichem? Panove na fotkach maji splacle kulichy se strapcem, ja jsem narazil na tuque bez strapcu a spise "ztoporene" vzhuru (Cornelius Krieghoff je cca 100 let pozdejsi zalezitost, ale maloval je tak)

(vezmeme to odshora) Nevite jak je to napr. s tim kulichem? Panove na fotkach maji splacle kulichy se strapcem, ja jsem narazil na tuque bez strapcu a spise "ztoporene" vzhuru (Cornelius Krieghoff je cca 100 let pozdejsi zalezitost, ale maloval je tak)

-
- Stálý přispěvatel
Tak snahu bych měl,ale někdy je to dost těžký(mrchy nechtěj poslouchat
) A co se týká kulichů tak byli jak s střapcem a na stranu tak bez střapce trčící nahoru,ale i bez střapce splácnutej do zadu a nebo na bok.A barvu neměli jen červenou,ale i modrou,zelenou a dokonce jsem někde viděl i šedou.A pak taky nepletený(látkový) pruhovaný 

Myšák