no tak tohle se mi zdá až moc uhozený..vy děláte jako kdyby římani nepili z kelimků a nekouřili cigára. Takže pořád bych nehledal chyby jen na nás a podival se především na sebe a zdokonalil co se dá. Vy si budete moct konečně říct ,,Jsem dokonalej'' a ty co ještě nejsou nechat být.
To nikdo nerekl. Je tam ale jeden rozdil, valná vetsina rimanu ma chut a ochotu sve vybaveni zlepsovat a doplnovat (samozdrejme vsude jsou vyjimky ). V tom je ten kámen urazu. není to rucnim siti nebo o jinych blbostech, ale právě o té ochote se zlepsovat.
Oni taky pijí z kelímku a kouří cigára, ale jen tam, kde to není vidět. Myslím, že zrovna ti co sem přispívají pracují na svém zdokonalování opravdu hodně, přesto je vždycky co vylepšovat. A že to na svých akcích chtějí i po ostatních, to se jim nediv, chtějí co nejdokonalejší akci, nejenom sebe. A akci tvoří všichni, kdo se jí účastní.
Ad 1 Nevykej mi
Ad 2 O zádném sípu kvůli kterému bych se vztel nevim. Jediné kvůli cemu jsem se vtekal bylo to, ze príste budu muset tim kopím nekoho opravdu probodnout aby padl
Ad 3 Nejsem Legionář ale pomocnej sbor