Tip na výlet.
Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain
-
Rab
- Stálý přispěvatel

Tzv. Archeopark Netolice je opět něčím, co užívá tento pojem naprosto neoprávněně. Jde vlastně jen o pokus o hypotetickou rekonstrukci malé části hradby se strážní věží, podřízenou však záměru na zřízení jakési rozhledny, aby bylo pěkně vidět na Netolice z výšky
Zbylý velmi stísněný prostor má doplnit pár pouhých přístřešků rádoby pro řemeslníky, tedy nikoliv např. obytné stavby... Možná tam obec bude pořádat "staročeské" jarmarky
Ovšem nevím, jak by se tam jakákoliv akce vešla... Celé je to dost nešťastné promrhání sil a peněz - ten prostor neumožňuje rozvoj, konfigurace terénu to nedovoluje, stejně jako existence kynologického cvičiště přímo na akropoli s obslužnými zděnými objekty a hlavně to, že majitel podstatné části plochy býv. hradiště je chovatel koní, který to má jako pastvinu (bytelně ohrazenou s cedulemi zákazu vstupu na soukromý pozemek) a nehodlá se jí vzdát... Takže na první pohled to vypadá pěkně, na druhý je to úplně na nic.
-
Wothan
- Stálý přispěvatel

Kain: no budeš se divit ale mám dojem že byli u nás s nějakým architektem dívat se jak děláme palisádu, aby si jí udělali po svém a tuším z betonem
Já osobně bych naší palisádu nejradši zbroural, protože udržovat jí ze smrku nebo borovice je zbytečně náročné, ale zase by ten holý val vypadal blbě a potřebujeme to holt na akce. Časem to v souladu s plánem nahradíme nějakým lehčím typem ohrazení.
Koupím-li trpaslíka, do rána má dva metry.
-
KŘIŽÁK
- Stálý přispěvatel

-
Wothan
- Stálý přispěvatel

-
KŘIŽÁK
- Stálý přispěvatel

Já ten v Pze prošvihl
ale mám pocit,že ho stavěli znovu.jsou tam i dva vrátky,kterýma tahají trámy pod jeřáb.jel jsem na "taháni"ale zrušili to kvůli počasí.tak jsem fotil jen tak,a pokecal s Růžičkou,co tam náhodou venčil psa.jeto nádherný kus práce,smekám klobouk,skalp i kalvu..
JEDEN BŮH NIKDY NESTAČÍ..
-
abaddon
- Site Admin

-
Wothan
- Stálý přispěvatel

-
KŘIŽÁK
- Stálý přispěvatel

-
Rab