Výstroj těžkooděného jezdce a jeho koně

Vojenství a vše co s tím souvisí

Moderátoři: Viktorie, ClaryAldringen

Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

Víte, založil jsem na tohle téma vedle ve společných tématech, protože mám pocit že téma tohodle auditka je jiné a nemělo by se to tolik zvrhávat od koňské výstroje a přitom je to téma, které nesouvisí jen s pozdním středověkem a nemyslím si ani, že je úplně nesmyslné a marné. Zkuste to prosím tam a tady si ty nepatřičnosti zlikvidujte.
Koupím-li trpaslíka, do rána má dva metry.
Siegfried
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Siegfried »

W:
co kdybys tam tyhle příspěvky přestěhoval? Nebo nemáš pravomoc? Bylo by to nejjednodušší .) SiG
Když jednou zkusíte jaký to je s dlouhou dřevcovou zbraní, tak šmrdlání mečíčkem už pak nikdy není co bejvalo...
Eifel
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Eifel »

ok, také přivítám ty koňské řemenyna které ani ve finále ani nedošlo. Mám nějaké od Klučiny,ale koukám, že zde máte lepší zdroje.Pokusím se sem nějak dostat fotky mého nového sedla, abyste ho mohli rozcupovat :biggrin: .Včera ho nám přivezl sedlář.
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

Já na to nemám pravomoc, nemám tu tak vysoká práva všude - vyžádal jsem si je jen tam kde je potřebuju. Ale i kdybych měl - ta debata tam nějak začala a asi by vypadalo divně, kdyby se tam fláklo naráz tohle. Ale si říkám že když se to tu promaže a začnete debatovat tam, nic tak hrozného se nestane ne? :wink:
Siegfried
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Siegfried »

W: vidím jako mnohem lepší řešení přesun, páč já už to znova psát nebudu, formulace a konkrétní věc je dílem stavu myslí té chvíle... když se ztratí nit tak už nic. Takže buď to vše smazat a budeme dělat že se nic nepsalo. Nebo to tam přesunout. Ale chodit někam a pokračovat v něčem co už je v podstatě domluvený jinde nemá smysl...
Zase mi přijde hloupý aby tyhle naše názory zmizely kdesi v prázdnu...
Když jednou zkusíte jaký to je s dlouhou dřevcovou zbraní, tak šmrdlání mečíčkem už pak nikdy není co bejvalo...
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

Tak to smažte :wink:
ClaryAldringen
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od ClaryAldringen »

Dobře zpátky k řemení - já při tvorbě toho svého budu vycházet zejména z tohoto obrázku:

Obrázek
Sepsal Boží slovo ve slovanském jazyce aby mohl sobě svěřené duše snáze poučovat. Žádal je, aby zpívaly kyrie eleison, a vysvětlil jim jeho význam. Ti zlotřilci to však zesměšnili a zkomolil na ukrivolsa, což v naší řeči znamená v křoví stojí olše.
group.mercatores.cz
Martin
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Martin »

Siegfried píše:W:
co kdybys tam tyhle příspěvky přestěhoval? Nebo nemáš pravomoc? Bylo by to nejjednodušší .) SiG
Když se tak dívám na moderátory pozdního středověku, tak jaksi kamsi zmizeli. ....
Radim Vaňousek
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Radim Vaňousek »

Martin píše: Když se tak dívám na moderátory pozdního středověku, tak jaksi kamsi zmizeli. ....
Já se o křeslo moderátora několikrát ucházel. Na truc, že jsem ho nedostal, jsem začal spammovat (třebas jako teď) :p Teď už bych ho ani nechtěl. Stejně brzo předám Brodec někomu jinému a internet bude pro mě příležitostný oddech.

Mrkvoslav tu nebyl, jak je rok dlouhej a Syky není internetově aktivní vůbec. Viki je na to sama. Však už jsem ji informoval -trochu to tady prý promaže, až bude mít čas.
Siegfried
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Siegfried »

Radim Vaňousek píše:
Martin píše: Když se tak dívám na moderátory pozdního středověku, tak jaksi kamsi zmizeli. ....
Já se o křeslo moderátora několikrát ucházel. Na truc, že jsem ho nedostal, jsem začal spammovat (třebas jako teď) :p Teď už bych ho ani nechtěl. Stejně brzo předám Brodec někomu jinému a internet bude pro mě příležitostný oddech.

Mrkvoslav tu nebyl, jak je rok dlouhej a Syky není internetově aktivní vůbec. Viki je na to sama. Však už jsem ji informoval -trochu to tady prý promaže, až bude mít čas.
Vaňousku, jsme velký kluci a promazat se umíme sami, není tu žádnej prudič, kdyby měla bejt Vikina užitečná tak ať spíš offtopiky přesune do fora co udělal Wothan .)