To joo, ale gentlemouni si povětšinou brašnu zakoupili u renomované obchodní společnosti

Moderátor: Joe
Čímž se dostáváme k tomu, na co si vlastně Begbie chce hrát. To mělo padnout hned na počátku.Spící Medvěd píše: gentlemouni si povětšinou brašnu zakoupili u renomované obchodní společnosti, ale chudák chuďasdobrodruh, povětšinou vysochal sám.
Co já vím ( ale nechci hovořit za něj ), tak lesní tulák. Tzn, při potenciální bitvě kanadská milice.cossack píše:Čímž se dostáváme k tomu, na co si vlastně Begbie chce hrát. To mělo padnout hned na počátku.Spící Medvěd píše: gentlemouni si povětšinou brašnu zakoupili u renomované obchodní společnosti, ale chudák chuďasdobrodruh, povětšinou vysochal sám.
Ale to bych nebyl já, kdybych se v tom nevrtal - neměl by náhodou ten chuďasdobroduh co střílí vysokou v lese spíš při ruce tu kůži??
No právě, dá se to okecat, ale není to typické pro dataci a pro toho courrier du bois taky ne.Begbie píše:
Já to nutně z látky dělat nemusim, jen se tak ptám. Typická věc to asi nebude.
Našla jsem na netu reprodukci jedné tašky, sešité jelení nohy a bylo tam napsáno toto.Knecht píše:Dotaz - jak je to s brašnami z jeleních nohou? Na těch fotkách co nasbíral Medvěd jsou na jedné našité a četl jsem i o tom že se šily přímo z nich.