abaddon wrote:to jsou roboti, vyuzivaj slabin fora k zaregistrovani a vetsinou uvedou nejakej link nekam...
vyhledavaci sluzby jako napr google prioritizuji odkazy vracene na nejaky dotaz podle mnozstvi odkazu, ktere na danou stranku odkazuji... takze kdyz tohle udelaji na par desitkach tisic forech po svete, tak je to vysvihne nahoru.. je to podobny spamu...
nastesti musi pro plnou registraci potvrdit registracni email - ten ovem uvedou neexistujici nebo existujici ale nikdo to nepotvrdi, takze je forum do 24 hodin zase vypere..
chtelo by to nejakou lepsi ochranu napriklad vynucenim prepisu nejakeho retezce... coz sice forum dela ale tahle implementace ma to nejakou slabinu, takze to obejdou
Připomínky k www.livinghistory.cz
-
- Stálý přispěvatel
Jéžiš pardón, chybička se vloudila...
Last edited by Raiden on Thu 20. Sep, 2007 10:38, edited 1 time in total.
-
- Stálý přispěvatel
-
- Site Admin
-
- Stálý přispěvatel
Proč nám tu vlastně časová osa začíná starověkem? To v našich luzích a hájích není nikdo, kdo by dělal pravěk a chodil sem? Neznáte někoho, ať už tady, nebo mimo forum?
P.S.: Pro šťouraly, tohle nemyslím
P.S.: Pro šťouraly, tohle nemyslím
Hó?ótóva nahtsevoneotse, nestseohkesáa? éveévanéhéme.
Hévéése
Hévéése
-
- Stálý přispěvatel
-
- Site Admin
-
- Stálý přispěvatel
Jsem jediný, komu to teď po přidání kalendáře začalo zlobit takhle?
http://kmf.troja.mff.cuni.cz/jarda/temp/LH/LHbug.png
Opera 9.23. Posunulo (právě k úrovni kalendáře v levém sloupci) a zůžilo se vše v protředním/pravém sloupci.
http://kmf.troja.mff.cuni.cz/jarda/temp/LH/LHbug.png
Opera 9.23. Posunulo (právě k úrovni kalendáře v levém sloupci) a zůžilo se vše v protředním/pravém sloupci.
-
- Site Admin
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Díky Abe... uvidíme až tam ostatní nasypou svoje akce...
podle mne by to chtělo ale nějaký mustr pro popis akce... (nechci vymyšlet žádný formulář, ale prostě aby na první pohled bylo z akce patrné období, zda jen stylově oblečení, nebo i diváci, kde najít bližší info, kontakt na pořadatele... u spousty pozvánek totiž něco z toho chybí a pak to člověk těžko zjišťuje).
Ale zatím bych to nechal tak a uvidíme, jak to bude vypadat za čas...
podle mne by to chtělo ale nějaký mustr pro popis akce... (nechci vymyšlet žádný formulář, ale prostě aby na první pohled bylo z akce patrné období, zda jen stylově oblečení, nebo i diváci, kde najít bližší info, kontakt na pořadatele... u spousty pozvánek totiž něco z toho chybí a pak to člověk těžko zjišťuje).
Ale zatím bych to nechal tak a uvidíme, jak to bude vypadat za čas...
Hó?ótóva nahtsevoneotse, nestseohkesáa? éveévanéhéme.
Hévéése
Hévéése
-
- Site Admin
porad to musim schvalovat nez se to zverejni.... neni problem nadefinovat nejakou "specifikaci" (v bodech) co by takova pozvanka mela obsahovat... kdyz to tam nebude, nepustim to...
Zkus navrhnout nejaky body ktery bys tam chtel mit jako laicky navstevnik a co bys tam chtel mit jako OHar.
Zkus navrhnout nejaky body ktery bys tam chtel mit jako laicky navstevnik a co bys tam chtel mit jako OHar.
Your freedom will grow each time you say: No!
-
- Stálý přispěvatel
-
- Site Admin
takze to tridit spis podle obdobi?
tech kategorii je myslim jen omezeny pocet... 16 a jakmile to budu tridit podle obdobi a typu akce, velmi rychle to vycerpam... pridelavat dalsi je uz docela zasah do kodu (uz takhle sem tam opravoval mraky chyb) a do toho se mi moc nechce
obecne je mi to celkem jedno... udelam to tak aby to co nejvic vyhovovalo uzivatelum.... pojdme si teda rict jak?
tech kategorii je myslim jen omezeny pocet... 16 a jakmile to budu tridit podle obdobi a typu akce, velmi rychle to vycerpam... pridelavat dalsi je uz docela zasah do kodu (uz takhle sem tam opravoval mraky chyb) a do toho se mi moc nechce
obecne je mi to celkem jedno... udelam to tak aby to co nejvic vyhovovalo uzivatelum.... pojdme si teda rict jak?
Your freedom will grow each time you say: No!