Akce - reportaze, fotky...
Moderator: Joe
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Jde podle mne i o to, jakým způsobem k dané věci přistupuješ.
Jestli jsi opravdový LH zapálenec a vše co děláš má určitou návaznost a historyckou logiku a autentičnost, nebo jestli děláš jiné období a chceš se jen podívat zevnitř ale jen s přibližným vybavením a nebo se ti to období jen povrchně líbí ( barevné uniformy, pěkné zbraně a tak )
A pak záleží na tvojí soudnosti, přísnosti pořadatelů a druhu akce, jestli se budeš na place promenádovat v podivném oblečku a u stanu budeš mít petku s vodou a nebo budeš jen jako divák ( který už příště bude vědět )
Jestli jsi opravdový LH zapálenec a vše co děláš má určitou návaznost a historyckou logiku a autentičnost, nebo jestli děláš jiné období a chceš se jen podívat zevnitř ale jen s přibližným vybavením a nebo se ti to období jen povrchně líbí ( barevné uniformy, pěkné zbraně a tak )
A pak záleží na tvojí soudnosti, přísnosti pořadatelů a druhu akce, jestli se budeš na place promenádovat v podivném oblečku a u stanu budeš mít petku s vodou a nebo budeš jen jako divák ( který už příště bude vědět )
-
- Stálý přispěvatel
MÉĎA: jde i nejde. Je jedno, jake pojeti mam, ale podstatne je na jakou akci jedu - v okamziku, kdy tam po me pozaduji nejakou uroven, musim se ji podridit, nebo nejezdit. Na nas je dozadovat se dodrzovani te urovne, kterou chceme zachovat. Ted jsme tam treba meli poprve jednoho novacka, tak je jasne, ze ho nebudu hned dusit, abych ho na prvni akci neodradil, ale postupne ucit, co je v regulich a co uz ne.
Vitana sgt. Compagnies Franches de la Marine
-
- Stálý přispěvatel
Vitana : Jo, to máš pravdu. Hodně moc záleží na přístupu organizátorů.
Je fakt, že kde jakého nováčka ( a to jsem vlastně pořád i já
)
hodně otráví a možná i odradí, když přijede na akci a hned dostane spucunk, že není dostatečně living. Důležité je, aby byl nováček dostatečně soudný a bral připomínky starších.
Je fakt, že kde jakého nováčka ( a to jsem vlastně pořád i já

hodně otráví a možná i odradí, když přijede na akci a hned dostane spucunk, že není dostatečně living. Důležité je, aby byl nováček dostatečně soudný a bral připomínky starších.
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel