Další infornace z 21.5.:
Skončili cca 2 km za obcí Svinary na Orlici. Zítra by měli projet Hradcem Králové.
Výročí 200 let Discovery/voda
Moderator: Joe
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Ta TV tam měla přijet za nimi - ne na střelby. Je to škoda, protože by to určitě mělo šťávu. Nicméně 40 km portáž místo 6 je výkon jako prase. =D>
PECKA: souhlas a moc mne to mrzí. Není to bohužel nezájmem, ale tím, že se s tím nepočítalo
Kluci s tím přišli pozdě. Sice o tom hovořili již loni v létě, ale s tím, že se ještě uvidí, zda to bude letos, či příští rok a kdy (červen by byl lepší - jenže po bitvě je každý generál). O jejich rozhodnutí jsme byli informováni měsíc před akcí a to je pro mnhé pozdě
včetně mne. Já si představoval, že aspoň u každého třetího dojezdu na ně bude někdo čekt. Myslím ale, že hlavním problémem je ale to, že není možné odhadnout, kde budou
Od začátku portáže je všechno jinak, než původně bylo v jejich plánu.
(Za to pochopitelně nemůžou - dělají co je v jejich silách!) Já se s nimi spojuji vždy až po 20 hod., do té doby mají mobil vypnutý. Z toho pak plyne, že místo jejich dojezdu je k mání pro potencionální návštěvníky okolo 21hod. a než by je našli a dojeli za nimi, tak je půlnoc.
V mém případě díky službám padá v úvahu jedině čtvrtek 26.5. - sklusím ještě někoho ukecat a ten štrůdl jim dovézt
PECKA: souhlas a moc mne to mrzí. Není to bohužel nezájmem, ale tím, že se s tím nepočítalo

V mém případě díky službám padá v úvahu jedině čtvrtek 26.5. - sklusím ještě někoho ukecat a ten štrůdl jim dovézt

Joe M.
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Popravdě nevým
Jaksi jsem se jich neptal. Ono na kecání kvůli baterkám není moc času, čili omezujeme to jen na podstatné informace.
Osobně si myslím, že odhadli špatně splavnost u Moravský Sázavy. Prostě se dál lodí nedostali a tak museli přenášet dřív, než si mysleli že budou. Však oni nám to vysvětlí.
Já mám momentálně jiný problém. Zjišťuji jim přepravu lodě sdo Olomouce a není to jak se zdá sranda

Osobně si myslím, že odhadli špatně splavnost u Moravský Sázavy. Prostě se dál lodí nedostali a tak museli přenášet dřív, než si mysleli že budou. Však oni nám to vysvětlí.
Já mám momentálně jiný problém. Zjišťuji jim přepravu lodě sdo Olomouce a není to jak se zdá sranda

Joe M.
-
- Stálý přispěvatel
Tak včera 23.5. skončili už v Přelouči. Důvod - bouřka jako prase a na palubě řádí kurděje a úplavice, čili je vztyčena žlutá vlajka - konkrétně u Hanse.
Navštívil je Padre a spol a prý se o ně vzorově postarali.
Já zase zjistil docela prču ohledně přepravy kanoe
Jaksi se lodě od nového jízdního řádu již po železnici nepřeparvují
. Čili mám o čem přemýšlet 
Navštívil je Padre a spol a prý se o ně vzorově postarali.
Já zase zjistil docela prču ohledně přepravy kanoe

Joe M.
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Tak ten Přelouč prodoužili až do dnes, tj. 24.5. - vyhlásili si sanitární den. Důvodem jsou pokračující střevní potíže Hanse.
Zatím končit nehodlají - chtějí plout dokud to půjde. Problém je, že se asi nepodaří prodloužit dovolenou, čili ať doplují, kam doplují, končit budou muset 28.5.! Předpoklad a průběh vždy aktualizuji hned v plánu plavby v úvodu
.
Zatím končit nehodlají - chtějí plout dokud to půjde. Problém je, že se asi nepodaří prodloužit dovolenou, čili ať doplují, kam doplují, končit budou muset 28.5.! Předpoklad a průběh vždy aktualizuji hned v plánu plavby v úvodu

Joe M.