Modrý Portugal je na houby a ne na barvení. Nakonec jsem ho snědl a barvil jsem bagem od sousedaKain píše:Modrý portugal překvapivě nebarvil na modro:) Náhodou ti ta růžová bude slušet

Moderátoři: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab
Modrý Portugal je na houby a ne na barvení. Nakonec jsem ho snědl a barvil jsem bagem od sousedaKain píše:Modrý portugal překvapivě nebarvil na modro:) Náhodou ti ta růžová bude slušet
přesně, na lesklém hedvábí mi to sytě červenou udělalo až po 6 barvení a to jsem ještě dost sytil, neb to byl vzorek...had píše:ha, po asi pěti násobnémk barvení Bobří tuniky barviven z červcem a šafránem jsem stejně na hezké růžové/staro![]()
P.S. Zapomeňme na třešně maliny aj
Bago mám na zahradě, takže pražáci, pokud chcete barvit, ozvěte se o sklizniSidney píše:Modrý Portugal je na houby a ne na barvení. Nakonec jsem ho snědl a barvil jsem bagem od souseda. A tím to šlo velice dobře a výsledek mě mile překvapil. Jsou odrůdy "barvířky", jak říkají vinaři a bago je jedno z nich
Asi tě nepotěším, ale soused barvířku nepěstujeSidney píše:Modrý Portugal je na houby a ne na barvení. Nakonec jsem ho snědl a barvil jsem bagem od sousedaKain píše:Modrý portugal překvapivě nebarvil na modro:) Náhodou ti ta růžová bude slušet. A tím to šlo velice dobře a výsledek mě mile překvapil. Jsou odrůdy "barvířky", jak říkají vinaři a bago je jedno z nich