Kalendář akcí 2011
Moderators: El Cid, Brant, MarcusIV, LiborZ
-
- Stálý přispěvatel
Re: Kalendář akcí 2011
Kroměříž určitě nedám, mám dovolenou. Na "Mrač" bych možná jel, ale takhle dopředu to nemůžu slíbit. Nekreje se nám to s něčím?
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
-
- Občasný přispěvatel
Kroměříž bych jel , ale ne na otočku . Helfáč jedeme určitě a Mrač , jen pokud nás pojede více .
Bůh pomůže těm , co si pomůžou sami .
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Kroměříž se mi líbí, mám to i celkem blízko, ale ta jednodennost...nevím nevím.
V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
-
- Stálý přispěvatel
Kdy je ten Cvikov? Mohla by to být klasická kinder akce. Letos jsem potomstvo ještě nikam nevytáhl...
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
-
- Stálý přispěvatel
Cvikov je 29.-31.7.
Já bych chtěl jet taky s dítětem. Mohl by se přidat i Radislav s klukem. Taky Mrazík. Což chlapci?
Minule to bylo príma.
Já bych chtěl jet taky s dítětem. Mohl by se přidat i Radislav s klukem. Taky Mrazík. Což chlapci?
Minule to bylo príma.
-
- Občasný přispěvatel
Já jedu s Ráďou na 100% . ( Možná vezmu i Mirka , i když na Košicích zlobil )
Bůh pomůže těm , co si pomůžou sami .
-
- Nováček
Czolem!
Dnes mi organizátoři Kroměříže poslali trochu podrobnější info:
,,...počet účastníků kolem 150, mj. DESA, Green Regiment, Havrani, Banderium, Perdusáci.
Bude se jednat o boj o tábor,jeho součastí budou i záškodnické útoky z divokého rybníka. Počítám také s asi 6-7 koňmi a menším počtem děl. Bude se hodně manévrovat, ať si to užijeme my i diváci."
Za Daňďu a mě - my bychom jeli, jednodennost nám nevadí. Jel by tedy ještě někdo?
Dnes mi organizátoři Kroměříže poslali trochu podrobnější info:
,,...počet účastníků kolem 150, mj. DESA, Green Regiment, Havrani, Banderium, Perdusáci.
Bude se jednat o boj o tábor,jeho součastí budou i záškodnické útoky z divokého rybníka. Počítám také s asi 6-7 koňmi a menším počtem děl. Bude se hodně manévrovat, ať si to užijeme my i diváci."
Za Daňďu a mě - my bychom jeli, jednodennost nám nevadí. Jel by tedy ještě někdo?
-
- Stálý přispěvatel
Super, tak já si to zaškrtnu v kalendáři. Mirka vem taky, v nejhorším bude hlídat děti.Radislaw wrote:Já jedu s Ráďou na 100% . ( Možná vezmu i Mirka , i když na Košicích zlobil )

Když se přidají ještě další, dám vědět organizátorovi.
-
- Stálý přispěvatel
Hm. V termínu Cvikova budu na Slovensku uprostřed bažin. Takže nejedu.