Souhlasím.Kateřina_z_Landštejna wrote: Což nám vlastně trošku vymezuje i stoly, na které ji umístit
Kuchtění - recepty, vybavení a suroviny
Moderators: Maršálek, Bestian, Heinrich von Rheinhausen
-
- Stálý přispěvatel
- Posts: 1338
- Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
- Location: České Budějovice
Re: Kuchtění - recepty, vybavení a suroviny
Werner I. z Pořešína,
bratr Pribyslava II. z Pořešína,
věrný přítel, rádce a lovčí Petra I. z Rožmberka.
Kdo nechce, hledá důvody. Kdo chce, hledá způsoby.
bratr Pribyslava II. z Pořešína,
věrný přítel, rádce a lovčí Petra I. z Rožmberka.
Kdo nechce, hledá důvody. Kdo chce, hledá způsoby.
-
- Stálý přispěvatel
- Posts: 654
- Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
- Location: Teplice/Praha
Re: Kuchtění - recepty, vybavení a suroviny
http://myschwerk.webzdarma.cz/daz_buoch ... spise.html nějaká inspirace, je to ale na arcibiskupskou tabuliMyiška wrote:Zdravím,
zajímalo by mě, jaké kuctící suroviny - nejlépe na území Čech - se vyskytovaly v období do / okolo r. 1350.
Pokud máte k dispozici, recepty vítány.
Miyška