Historicky věrohodná scénická show
Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain
-
- Stálý přispěvatel
Jinak já jsem volil B - protože třeba chápu že určitá stylizace v příběhu - show - je když ne nutná, tak užitečná. Ale to neznamená třeba v případě kostýmů že pustíme fantasii na špacír. Představuju si to tak že vycházet by se mělo vždy z historie, ale pro každé období máme velké množství variací - oděvy, zbroje, zbraně a kdo není líný hledat najde co potřebuje. Spíš mi šlo ale o to že při výběru vybavení - typ oděvu, zbroje, zbraně, barvy apod. je často užitečné zohlednit i typ postavy kterou "stavíme" z pohledu scénáře, příběhu, charakteru aj. Totéž se pak může projevit i ve vystupování ale i ve stylu boje apod. To je stylizace o které hovořím a ta podle mne nemusí jít na úkor autenticity, spíš naopak.
Koupím-li trpaslíka, do rána má dva metry.
-
- Občasný přispěvatel
L.A.G. jsem bohužel viděl jen na videu a jejich představení Asmodeus patří mezi to nejlepší co znám. Libor Olšan , Skrija a Zdeněk Krejčí jsou fakt třída. Do¨dnes děláme s Borlim a Zděnňkem K. na některých projektech společně a je vždy zážitek je vidět v akci. Z Brna a okolí pak to je hodně slabé. Rex, Duela Stará Garda mají to neljepší za sebou a ¨nenají za sebe mladší, co by jejich jméno udrř¨želiM.C.M. jsem viděl jen v Praze na asociaci, když tam od nich jednoho brali a pak na jenom festivalu. Mají hezky zvládnutou techniku a některé kostými slušné , ale jako vystoupení mě nezaujalo. Jen samé žertíky a nikde pořádný děj ašerm na můj vkus dost nerealisticky pomalí na úkor zachovaní techniky jako z učebnice.
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel