Falx nebrat-jsem pro používání typických zbrani pro danou oblast,kulturu atd.I tak bude na Gladiu ústupků až až.Pokud nemáme drtivou většinu typických zbraní je atypická pro diváky tím víc zavádějící.
K Bezpečnosti této zbraně:každý sek je vlastně součastně nekontrolovatelným bodem za štít,délka a držení zbraně ji řadí v podstatě dřevcovým -tudíž by na hrotu měl být hříbek.
GLADIUS 2010-SEKCE "GERMÁNI"
Moderátoři: Trubadix, Wothan, Alexandr
-
- Stálý přispěvatel
-
- Občasný přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Občasný přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Občasný přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
ehm-nerad ruším -jste OT 
Znovu připomínám že by nebylo špatné mít alespoň hrubý nástin počtu bojujících,hlavnějších postav a vůbec scénáře na Gladius 2009.Se scénářem budu otravovat Pacholíka,jde mi o to kolik bojujících a jakého vybavení-Nestavíme tlupu pitomců,s klacky,co je disciplinovaní legionáři rozeberou,ale armádu která má zvítězit..Představuji si nástin:potřebujeme 2-3 hlavní,lépe vybavené(jakože šperky,zbraně)10-15 maníků s kopím,štítem a Germánským dyzajnem+ X jakýchkoliv třeba s luky,oštěpy...

Znovu připomínám že by nebylo špatné mít alespoň hrubý nástin počtu bojujících,hlavnějších postav a vůbec scénáře na Gladius 2009.Se scénářem budu otravovat Pacholíka,jde mi o to kolik bojujících a jakého vybavení-Nestavíme tlupu pitomců,s klacky,co je disciplinovaní legionáři rozeberou,ale armádu která má zvítězit..Představuji si nástin:potřebujeme 2-3 hlavní,lépe vybavené(jakože šperky,zbraně)10-15 maníků s kopím,štítem a Germánským dyzajnem+ X jakýchkoliv třeba s luky,oštěpy...
JEDEN BŮH NIKDY NESTAČÍ..
-
- Stálý přispěvatel
Scénář mám - pošlu ti ho - na jakej mail chceš? Jinak ho převedu do pdf a zveřejním na webu.
A mimochodem upgradoval jsem ten web abych ho graficky sladil s jinýma našima webama pod doménou Curie:
http://gladius.curiavitkov.cz
A mimochodem upgradoval jsem ten web abych ho graficky sladil s jinýma našima webama pod doménou Curie:
http://gladius.curiavitkov.cz
Koupím-li trpaslíka, do rána má dva metry.
-
- Stálý přispěvatel