Keltská obuv
Moderators: Trubadix, Wothan, Alexandr
-
- Občasný přispěvatel
Tucty "profesionálů" dělaj pro jistotu ještě to, že na spodek přilepí gumovou podrážku, takže si myslím že se za ně stydět nemusíš, mnou popsaný úpravy jsou spíše kvůli pohodlí 

Sepsal Boží slovo ve slovanském jazyce aby mohl sobě svěřené duše snáze poučovat. Žádal je, aby zpívaly kyrie eleison, a vysvětlil jim jeho význam. Ti zlotřilci to však zesměšnili a zkomolil na ukrivolsa, což v naší řeči znamená v křoví stojí olše.
group.mercatores.cz
group.mercatores.cz
-
- Stálý přispěvatel
-
- Nováček
Mám na krpce udělané podrážky z kůže silné cca 5-7 mm, takže žádnou gumu tam dávat rozhodne nebuduClaryAldringen wrote:Tucty "profesionálů" dělaj pro jistotu ještě to, že na spodek přilepí gumovou podrážku, takže si myslím že se za ně stydět nemusíš, mnou popsaný úpravy jsou spíše kvůli pohodlí

Tyto krpce jsem spíš jen tak ,,nanečisto" vyzkoušel vyrobit...Mám v plánu zkusit udělat ještě jedny, ale s těma už si pohraju trochu víc a přišiju tam i ty kožený podrážky.
-
- Stálý přispěvatel
-
- Nováček
-
- Stálý přispěvatel
-
- Nováček
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Mno, proč si nepročíst oba "obuvní" články, že:Tristan wrote:voskovat nitě?abych se přiznal, ještě jsem to neslyšel![]()
...ale díky za radu
http://www.livinghistory.cz/modules.php ... cle&sid=45
http://www.livinghistory.cz/modules.php ... cle&sid=43
Najdeš tam třeba jak na ten zadní šev, aby ti nedřel patu (což ten tvůj bude, až se nakonec předře).
A když už byl založen řečený hrad Kamenec, kníže Břetislav, než odtud odjel, pojav stranou Mutinu...
-
- Nováček