Golemův pohřeb (a věci předcházející a následující)
Moderators: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab
-
- Nováček
-
- Nováček
-
- Stálý přispěvatel
Za sebe i za Arkonu vyjadřuji nejhlubší smutek.
Znal jsem ho jen pár let ale byl to skvělý člověk, na jeho slovo byl spoleh a myslím že se nenajde nikdo kdo by ho neměl rád.
Nezapomeneme.
Ještě doplním že včera cestou z Modré jsme se stavili v Olomoucké nemocnici za dalšími dvěma kluky z té nešťastné cesty, bojovníky z Arkony, Karlem a Michalem. Karel je v mezích možností v pořádku, děkuje za pozdravy které jsem mu jménem mnohých z vás předal.
Bohužel Michal na tom moc dobře není, proto prosím ty z vás kteří se k někomu modlí, aby se za něj přimluvili.
Knecht
Znal jsem ho jen pár let ale byl to skvělý člověk, na jeho slovo byl spoleh a myslím že se nenajde nikdo kdo by ho neměl rád.
Nezapomeneme.
Ještě doplním že včera cestou z Modré jsme se stavili v Olomoucké nemocnici za dalšími dvěma kluky z té nešťastné cesty, bojovníky z Arkony, Karlem a Michalem. Karel je v mezích možností v pořádku, děkuje za pozdravy které jsem mu jménem mnohých z vás předal.
Bohužel Michal na tom moc dobře není, proto prosím ty z vás kteří se k někomu modlí, aby se za něj přimluvili.
Knecht
-
- Občasný přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Nechci psát nic patetického, je mi ale strašně smutno. Upřímnou soustrast všem jeho blízkým.
A Michale, tebe neznám, ale drž se!
A Michale, tebe neznám, ale drž se!
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
-
- Nováček
Golema jsem bohužel potkal jen jednou a ani jsem neměl příliš času na povídání, ale to, že to byl skvělý chlap s obrovským srdcem a smyslem pro humor jsem postřehl hned na začátku. Je to velká ztráta a strašně mě mrzí, že jsem ho nemohl poznat víc... Rád bych vyjádřil hlubokou soustrast jak za sebe, tak i za celou skupinu Tarentum...
-
- Občasný přispěvatel
-
- Nováček