OSLAVA SLUNOVRATU 22-24.6.2007

21. století - literatura, instituce, akce...

Moderators: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab

rabi
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by rabi »

pro Jarwikse:
Doufám, že z těch fotek uděláš kalendář s názvem "malý bůh Jarwiks":)
JARWIKS
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by JARWIKS »

rabi wrote:pro Jarwikse:
Doufám, že z těch fotek uděláš kalendář s názvem "malý bůh Jarwiks":)
Jo, hned jak budu mít DvD ten kalendář udělám:-) A na příští rok mužeme nafotit nějaký ten kalendář pořádně, jak jsme se bavili, fotit v každém měsíci:-)

A doufám že si některou z těch fotek dáš sem na forum abyjsme tu strašili oba jako lesní mužíci:-)) S věnci na hlavách:-)
Janina
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Post by Janina »

Ahoj,

chcela by som sa podakovat za moznost zucastnit sa tejto skvelej akcie. Prajeme vsetkym zucastnenym vsetko dobre a snad sa opat stretneme niekedy nabuduce.

A novomanzelom este raz blahozelame :)

Janina a Gandy
rabi
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by rabi »

pro Jarwikse: to víš že jo, budem tu strašit oba:) A v kalendáří by mohli být nějaké akty:) Například dívka se slunovratovým věncem na hlavě u planoucího ohně při západu slunce :lol:
JARWIKS
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by JARWIKS »

rabi wrote:pro Jarwikse: to víš že jo, budem tu strašit oba:) A v kalendáří by mohli být nějaké akty:) Například dívka se slunovratovým věncem na hlavě u planoucího ohně při západu slunce :lol:
JJ, :biggrin: :wink:
Pampalíny
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Pampalíny »

Jo, ty nahé ženy jsem původně chtěl, ale nějak (pro samé změny a starosti jsem na to zapoměl. jinak pulče: mám pro tebe od bráchy nádhernou fotku...

Image
JARWIKS
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by JARWIKS »

Pampalíny wrote:Jo, ty nahé ženy jsem původně chtěl, ale nějak (pro samé změny a starosti jsem na to zapoměl. jinak pulče: mám pro tebe od bráchy nádhernou fotku...
Jéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé, dííííkec:-) Jdu si změnit ikonku:-)
rabi
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by rabi »

Veléééééés! :lol: Pulec je bůh! :biggrin:
A od Mony: Se říká, že slovo dělá muže, ale v tomto případě foto dělá muže. :lol:
Kain
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Kain »

Ty fotky od Pampalínyho jsou super!

Svatopluk vyslal tajně početné vojsko a přepadl Bavory, kteří byli zanecháni na břehu řeky Dunaje ke střežení lodí. Jedny pobil, druhé dal utopit v řece, jiné pak odvedl jako zajatce.

Pravoslav, Orcae Ita
JARWIKS
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by JARWIKS »

Tak nyní po vychladnutí kritický pohled akci.

Ad podmínky - ze strany Skanzenu:
kiks, že nám nesdělili dokud jsme nepřijeli, že je zavřená voda, tudíž jsme bez vody. Docela mě naštvalo - ale výborná pochvala organizátorů (Pampiho) za její zajištění.

Povolení jenom jednoho velkého ohně trochu ztížilo situaci.

zákaz otevření hradiště k přespání pátek večer kdy půlka lidí byla mokrá na kost. Mě taky naštvalo.

Ad. průběh akce a jídlo:

Super zajištěné jídlo: večer hodně klobásek, ráno výborná pomazánka s medvědím česnekem, na oběd výborná polévka na večeři super maso, zelí, tlačenka:-))) Na snídani zelí, chléb. Hodně placek, medoviny a svatebních frgálů. Zatím asi nejlepší verze a množství jídla co jsem měl na akci :wink:

Ad. Řemesla - výborná organizace - co člověk nemohl dovézt k řemeslu sám, měl nachystané.

Ad. Počasí - na svatbu dokonalé:-)

Ad. Scénář svatby - velmi dobrý, a i její ztvárnění, to samé se týká večerních oslav slunovratu, jen škoda že nemohl být větší oheň.

Ad. Otevření skanzenu k přespání a volnému pohybu po celou sobotní noc. Super:-)

Ad. fotodokumentace - moc super:-)

Čili ještě jednou, i přes menší problémy, vzniklé počasím před začátkem akce, zatím nejlepší akce od lonského léta, které jsem se účastnil:-) A ještě bych chtěl poděkovat Kainovy a Frenkimu za to že mě hodili domu.

Chlapi někdy popijem na mě:-)