Navíc tím průměrný věhlas jeho družiny u dvora stoupne asi tak o 100% , toho bys, André, mohl využít a nechat se najmout a vydržovat
A jestlipak pán z Říčan ví, že to znamená i odpovědnost. Odpovědnost za Andrého a všechno, co dokáže se svými pijanskými kumpány (např. mnou) v rozjařenosti napáchat
PS: Aranko, pošli mi na vlky nebo na sněm mou helmu, prosím, ať ji můžu výhledově třeba prodat.
Svatopluk vyslal tajně početné vojsko a přepadl Bavory, kteří byli zanecháni na břehu řeky Dunaje ke střežení lodí. Jedny pobil, druhé dal utopit v řece, jiné pak odvedl jako zajatce.
Posadow se ještě nevyjádřil. Samozřejmě ani já nemohu zůstat stranou tak významné události a k cestě za novou královnou se připojím. I moje choť jistě bude dobrou společnicí mladičké královny a pomůže jí ukrátit dlouhé chvíle na cestě. Leč moje družina disponuje více dámskou společností než udatnými hrdiny. Takže Bretonče, chceš-li nést barvy Posadowa, pokud nebudeš moc vyvádět tak nejsme proti, doufám, že mé panoše přiučíš jen dobrému...
Svatopluk vyslal tajně početné vojsko a přepadl Bavory, kteří byli zanecháni na břehu řeky Dunaje ke střežení lodí. Jedny pobil, druhé dal utopit v řece, jiné pak odvedl jako zajatce.
Tímto přihlašuji:
1 ks urozence
2 ks neurozených družiníků
2 ks neurozeného dámského doprovodu k oprašování zbytku družiny
1 ks dobového stanu
V případě, že seženeme druhý povoz, je možné, že se celkový počet zdvojnásobí - a to především u kategorie neurozeného doprovodu. Všichni jsme čistotní, slušně vychovaní, zuby dobré.
Stoly, židle, přístřešek atd. máme vlastní. Neurozence do jiných uskupení nepůjčujeme. (Stejně byste je hned vrátili.)
... takže s druhým povozem se to rýsuje nadějně, takže se počty prostých lidí zvětší.
Když čtu ty Ronšperkovo poznámky - to bude naprosto dokonalý. Jéééžiš, ty mě zakousnou, až budu chtít po některých kompletně nové věci v ruce. Hihihi. (Doufám, že si to nepřečte naše Blanka.)
Prosím o přihlášení se v debatě, která je pro to (a jen pro to) určena. Aby v tom byl přehled a aby to bylo očividné a závazné i pro ty, co se přihlašují. Německé rytíře poláci vůbec rádi potkají, když jsme u toho