Ten váš saloon vám můžou všichni jen závidět, je úžasnej. Akorát bych doporučoval upravit takové to křivé velké "křeslo". Nějak jsem si neuvědomil, že je o ten sloup opřeno asi úmyslně, důvěřivě jsem se posadil a vzápětí sletěl dozadu (naštěstí šikovně na hlavu).cinda píše:ahojky,jsem ráda, že se vám na beaveru líbilo .... je sice pravda, že kvůli počtu lidí jsem byla ráda, když jsem stihla návštěvu našich hýzlíků .... ale doufám, že my jako barmanky a barmani jsme snad ostudu neudělali a že nás navštívíte i při dalších akcích .... Majda (Cinda), Jíťa, Ywann
2.ročník srazu LH
Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain
-
Martin
- Stálý přispěvatel

-
Joe
- Stálý přispěvatel

-
Wothan
- Stálý přispěvatel

-
Joe
- Stálý přispěvatel

-
Spící Medvěd
- Stálý přispěvatel

-
Martin
- Stálý přispěvatel

Člověče, já jsem to už oželel. Přitom jsem si tu láhev kvůli její objemnosti tak oblíbil. Vozil jsem v ní meducínu nebo šláftruňk (naposledy slivovici). Jak jsem v noci spadl z toho vašeho "křesla", tak jsem byl rád, že jsem druhej den zabalil sám sebe a na detaily jsem jaksi zapomněl.Spící Medvěd píše:Dotaz do pléna zůčastněných. Kdo z Vás postrádá cínový pohárek a keramickou cca dvoulitrovou a ještě ke všemu hnědou lahev. Nechť se přihlásí u školníka, ehm pardon u mne
-
Spící Medvěd
- Stálý přispěvatel

-
Wothan
- Stálý přispěvatel

-
Wothan
- Stálý přispěvatel

-
Martin
- Stálý přispěvatel

Taky můj.Spící Medvěd píše:Jo, a ten pohárek je taky tvůj ?
Hlavně, že jsem se dopočítal všech zbraní a součástí zbroje.
Na Kladno si pak klidně naplánuju nějakou služební cestu a stavím se. Akorát snad svůj e-mail, kdybys mi poslal na: martin7009@seznam.cz
Vřelé díky
Broda Hrr!!