Oblékání - francouzská milice
Moderátor: Joe
-
- Stálý přispěvatel
Re: Oblékání - francouzská milice
Ona to milice skutečně má výrazně jednodušší, a přesto jak vidíš, "typického frantíka" aby člověk pohledal 

Vitana sgt. Compagnies Franches de la Marine
-
- Stálý přispěvatel
Neboj,nejpozději na podzimní bitvu jich pár uvidíš
)
Myslim,že jsem pár lidí přesvědčil,ale uvidíme...

Myslim,že jsem pár lidí přesvědčil,ale uvidíme...
Myšák
-
- Stálý přispěvatel
No to si nemyslím. Voják má vše jasně dané a předepsané. Pokud se nepoužije vyloženě šunt materiál nebo to člověk neojebává, prakticky nejde udělat chyba.Vitous píše:Ona to milice skutečně má výrazně jednodušší,
Pro jakoukoli civilní postavu se už musí krapet studovat, ideálně všechny aspekty tehdejšího života, musí se umět vybírat a kombinovat materiály - což není jednoduché. A proto "typického frantíka aby člověk pohledal." Samozdřejmě v Nové Anglii to nemáme o nic lepší. Opravdu dobře vypadající perzóny tu spočítám na prstech jedné ruky a některé mi ještě zbudou volné.
-
- Občasný přispěvatel
Nevím, jestli to už znáte,mně to přijde docela dobré. http://frontierfolk.net/phpBB/viewforum.php?f=25
Jinak pokud to je již známé, tak prosím o smazání.
Jinak pokud to je již známé, tak prosím o smazání.
-
- Stálý přispěvatel
No, já celkem vidím rozdíl v tom, jestli si spíchnu legíny, bederku, jednu lněnou košili a tuque a "nějakou" střeleckou brašnu a můžu jít do bitvy, nebo jestli musím ušít kompletní uniformu, řemení, patrontašku...cossack píše:No to si nemyslím. Voják má vše jasně dané a předepsané. Pokud se nepoužije vyloženě šunt materiál nebo to člověk neojebává, prakticky nejde udělat chyba.Vitous píše:Ona to milice skutečně má výrazně jednodušší,
Pro jakoukoli civilní postavu se už musí krapet studovat, ideálně všechny aspekty tehdejšího života, musí se umět vybírat a kombinovat materiály - což není jednoduché. A proto "typického frantíka aby člověk pohledal." Samozdřejmě v Nové Anglii to nemáme o nic lepší. Opravdu dobře vypadající perzóny tu spočítám na prstech jedné ruky a některé mi ještě zbudou volné.
JIstěže materiály jsou k dispozici, ale ten základ na francouzského civila je skutečně velmi jednoduchý i bez nějakých sketchbooků
Vitana sgt. Compagnies Franches de la Marine
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Tak ti teda strejdo Medvěde za francouzkou milici pěkně děkuji 

Myšák
-
- Občasný přispěvatel
Jj tahle stranka je toho manika co si udelal toho dvoubarevneho kulicha, jinak tahle particka pravidelne jezdi do Ganondagan "delat" setkani fr.vypravy La Salle s usmudlanyma Senecama http://www.ganondagan.org/LHE.html nebo tady http://www.attheeasterndoor.com/General ... hotoType=1 moc dobre to vypada...
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
To teda jsou,ale podle mariňáckých cartrigeboxů jde asi o vojáčky?To nemění nic na tom,že jsou parádní =D>
Myšák