... nezbejva mi nic jinyho, nez se opet zapojit

Moderators: Trubadix, Wothan, Alexandr
Já tady nechci nikoho obhajovat ani za někoho mluvit, ale co vím, tak i oni maj svý zdroje podle kterých jedou.Ale tady se jedná o tuhle jednu akci - já už k tomu napsal co si o tom myslím, tahle diskuse je pořád otevřená a samozřejmě záleží na tom, na čem se nakonec shodneme a taky co na to řekne Aleš.Samozřejmě se může stát, že Římani dostanou nějakou lepší nabídku a pojedou radši jinam (což by byla škoda), ono nakonec to časem stejně dopadne tak, že na vybavení budou kladeny stále větší nároky a ten, kdo se tomu nebude chtít přispůsobit tak má prostě smůlu.KŘIŽÁK wrote:Pavlovi-ti tvý známí-přesně typ lidí o kterých jsem psal-mají možnost zlepšit podmínky pro vlastní hru na starověk,něco se dzvědět a jejich reakce je okamžitě negativní.Přesně tohle na akcích nechci potkávat.časem bude akci na Isarnu držet jen to,že jde o jednu z mála příležitostí pro římany.jakmile přijde jiná,zůstanou tam jen všebarbarští,kelímko-cigaretoví baviči.Nechápu proč ti lidé tohle dělají.Co je natom tedy baví?Není zábavnější dát si pivo s keltské meganádoby,rohu,nebo "boty"?Zajímalo by mě,co udělá Aleš,až římani a gládoši řeknou:letos jedem jinam,tady je to sračka..nepřeju mu to,ale může s tím počítat.
Baodar wrote:ještě k tomu kelímku..ty pořád něco žvatláš o zdokonalování výbavy, zamyslel jsi se třeba nad tím že si chci koupit nějakou věc třeba za 2 tisíce tak nemám peníze na nějakej roh nebo z čeho kelti pili.