2.ročník srazu LH

Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain

Pampalíny
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Pampalíny »

Obchodníci: připomělo mi to, jak jsem jednomu obchodníkovi nebyl schopen vysvětlit, že jeho dřevěné meče a chlupáči na gumě, nejsou vhodný prodejní sortiment na slovanskou akci. Prostě dřevo a imitace chlupů - to je hotová historie.

Trvalo mi 10 minut, než jsem to duševně nevydržel a poslal ho někam.
abaddon
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od abaddon »

presne jak pise Vitous, je to pouceni pro pristi rocniky a dalsi skupiny ze i pripadny obchodnik by mel byt nekym "autorizovan" ... jinak mi samozrejme nevadi...
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

Já takhle odmítal letos moc pěknou slečnu s cukrovou vatou...nerad, ale holt co se dá dělat :wink:
abaddon
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od abaddon »

no, mela tam sebou pritele, takze na zadny dalsi nabidky nez na vatu nedoslo ;-)
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

Ta holčina byla od Tradiconu, oni mi nějak krátce před akcí volali jestli by mohli přivézt nějaký věci na prodej (počítám že se to dozvěděli tady nebo někde z toho tisku) a jestli by to nevadilo a já jsem si je pamatoval z jarní stylové akce Skjaldborgu, kde měli vysloveně jen některé vybrané použitelné věci věci z vlny a ze dřeva, rozložené prostě na zemi. Tak jsem jim řekl, že by to snad nemuselo vadit, že některý ty věci co nabízejí by se určitě daly i mezi lidmi co dělají Lh udat, ale že to přímo my nepořádáme. Už jsem pak neměl bohužel čas to napsat vám a vypadá to, že přímo s vámi pak už asi nemluvili ne? Trochu mně mrzí že to pojali tak stánkovitě, ale myslím že proti tomu "nožíři" to bylo krapet někde jinde. Čili tohle bude tak trochu i moje máslo na hlavě a dodatečně se za to pořadatelům omlouvám.
Naposledy upravil(a) Wothan dne pon 25. zář, 2006 18:09, celkem upraveno 1 x.
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

Slečna se culila seč mohla, ale pokusy dobýt náš dvorec cukrovou vatou se objevují každoročně a zatím odoláváme :wink:
Vitous
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Vitous »

Zase by jste byli ve vatě... :wink:
Vitana sgt. Compagnies Franches de la Marine
Joe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Joe »

Jak jsem napsal - ta slečna nebyla až tak zcela mimo mísu. Vybrala zboží jako byli deky, dřevěné misky atd., čili podle mne tam nevadila. Nakonec i ten stánek byl ze dřeva a plátna, tak že tu bych neřešil. Kudlař měl ale zajímavé modely - mě to upřimně docela pobavilo než že by mne to naštvalo a myslím, že to tak asi vnímala většina. Každýmu totiš lezli z důlků oči :) Takové modely jsem fakt nikde neviděl, tak že to beru jako raritu, která se jen tak nevidí. Ony některé ty věci byli docela hezký - bohužel pro LH nepoužitelný. Jako dárek si to ale představit umím. Třeba pro trempa. Zub ho nakonec ukecal aby mu udělal něco dle jeho představ, tak že nakonec se do LH možná zapojí :wink:
Joe M.
Joe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Joe »

Zasa jsem to zakecal - jo s tou atorizací souhlasím. Já bych trhovce s LH zbožím dokonce docela uvítal. Mělo by to ale mít ty LH mantinely.
Joe M.
Métá?xestse Ohnéssese
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Métá?xestse Ohnéssese »

Kain píše:Ale beze srandy, docela bych se na indiány a trappery dojel někam podívat, co je nejblíže HK?
Na poznání indošů vřele doporučuju corralové táboření (tam nás jezdí asi nejvíc) první celý týden v srpnu. Pokud byste někdo chtěl přijet jen na čumendu, tak maximálně první sobotu, kdy se staví a nemusíte být LH.
Jinak pro vážné zájemce, bederku a košili najdu a v týpí je místa taky dost... Takže byste si mohli užít "mayovku" in natura :mrgreen:
Hó?ótóva nahtsevoneotse, nestseohkesáa? éveévanéhéme.
Hévéése