Wothan píše:
Co se zvuků rohů a bubnů týče nemám námitek a nepotřebuju si číst kroniky, já jen protestuji proti tomu aby se na Takovém místě bubnovalo na Takový nebezpečný buben!
Aha, už jsem pochopil. Nedocvaklo mi to. Takže po písní "Prší prší" bude zapovězen i Pampaliniho buben
Pampalíny píše:
Melkel - já jsem v poho, mě nikdo nezná tak projdu i s bubnem. Leda by se Wothan inspiroval Herodesem a pobil všechny bubeníky.
No, jestli po bubnování nastane nějaký zajímavý povětrnostní jev, obávám se, že k vyvraždění bubeníků přistoupí. On je totiž kopec na podobné hrátky dost citlivý.
Jen pro ilustraci: když jsme zpívali Prší prší poprvé, přivolali jsme orkán. Někteří nezopovění jedinci (že, Melian) si ale nedali pokoj, a další rok přivolali bouřku a přívalový déšť.
Další rok zapěli jen pár taktů, než byli umlčeni, takže se jen zatáhlo a párkrát káplo.
Posledně si už nikdo netroufl.
Chapes, Slavnosti se konaly zatim jen petkrat... kdyz jsem zpivala potreti, bylo to jenom tim, ze dva nejsou statisticky vzorek. Teda kdyz nad tim premyslim, tak tri taky ne, ale nechtela jsem pak dostat pres drzku. ]:-)
Pampaliny: Spolehat na anonymitu je zavadejici. Nikdy's neslysel o WothanHills 1010? ]:-)