Hudba a hudební nástroje

Duchovno, víra, věda, umění

Moderátoři: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab

melkel
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od melkel »

Wothan píše: Co se zvuků rohů a bubnů týče nemám námitek a nepotřebuju si číst kroniky, já jen protestuji proti tomu aby se na Takovém místě bubnovalo na Takový nebezpečný buben! :twisted:
Aha, už jsem pochopil. Nedocvaklo mi to. Takže po písní "Prší prší" bude zapovězen i Pampaliniho buben :-)
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

Ano, přesně tak - nedovedu si představit větší provokaci než zpívat na WB Prší prší do taktu Pampalíniho bubnu, to už by z nebe jako padalo co ještě? #-o
abaddon
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od abaddon »

mozna by mohl z nebe spadnout hotovej kostel....
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

To nevím, ale sníh, kroupy, přívalové deště apod. všednosti jsme tam už měli, teď už obávám se chybí jen středně velký asteroid :shock:
abaddon
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od abaddon »

nebo druzice nam tam jeste nespadla...
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

To už by bylo jak v Zapadákově :wink:
Pampalíny
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Pampalíny »

Nejdříve spadne kostel a následně to do něj napálí asteroid :o

Každopádně můj buben ještě není ani potažen a už je slavnýýýýýý a teď si představte ten bugr, až bude hotov, když víme co zvládl jen při výrobě. :wink:

Melkel - já jsem v poho, mě nikdo nezná tak projdu i s bubnem. Leda by se Wothan inspiroval Herodem a pobil všechny bubeníky. :?
Naposledy upravil(a) Pampalíny dne pát 13. kvě, 2005 11:08, celkem upraveno 1 x.
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

Ještě jednou řekni "Herodesem" a narazím ti ten buben na hlavu :wink:
melkel
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od melkel »

Pampalíny píše: Melkel - já jsem v poho, mě nikdo nezná tak projdu i s bubnem. Leda by se Wothan inspiroval Herodesem a pobil všechny bubeníky. :?
No, jestli po bubnování nastane nějaký zajímavý povětrnostní jev, obávám se, že k vyvraždění bubeníků přistoupí. On je totiž kopec na podobné hrátky dost citlivý.
Jen pro ilustraci: když jsme zpívali Prší prší poprvé, přivolali jsme orkán. Někteří nezopovění jedinci (že, Melian) si ale nedali pokoj, a další rok přivolali bouřku a přívalový déšť.
Další rok zapěli jen pár taktů, než byli umlčeni, takže se jen zatáhlo a párkrát káplo.
Posledně si už nikdo netroufl.
melian
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od melian »

Chapes, Slavnosti se konaly zatim jen petkrat... kdyz jsem zpivala potreti, bylo to jenom tim, ze dva nejsou statisticky vzorek. Teda kdyz nad tim premyslim, tak tri taky ne, ale nechtela jsem pak dostat pres drzku. ]:-)
Pampaliny: Spolehat na anonymitu je zavadejici. Nikdy's neslysel o WothanHills 1010? ]:-)