- místo bylo pěkné, už jsem tam pár let nebyl a takže super
- navíc ta příroda a vše okolo - opravdu pěkné místo pro tábor...
- bylo fajn, že se zajistil zdarma vstup do památníku (nejde o těch pár korun, ale o tu symboliku - je tím v podstatě řečeno "jste skutečně vítáni")
- prohlídka nebyla špatná a díky za ni, akorát jsme měli nejdříve jít na promítání do "2" a vzhledem k absenci jiného programu se na ni skutečně mohlo vyrazit dříve
- nevím jak ostatní, ale nejvíce nás oslovil VM kostel v Kopčanech - prostě nevidět jenom základy, ale být uvnitř originál VM kostela - bomba zážitek... -mělo to být podle mne začleněno do programu...
- nejvíce mi chybělo cokoliv, co by opravňovalo nazvat akci "sněmem" - je to dost škoda. Ne všichni se známe a především mohlo dojít alespoň k představení akcí na rok 2008...
Jinak chci poděkovat Negrovi, Krakenovi a dalším za přístřeší před deštěm a také o starostlivé hlídání syna. Snad nám tam moc u Vás nezvlčil

Zároveň děkuji za pochopení ohledně pravidel při Moreně, protože jinak by tato akce neodpovídala realitě a byl by z ní kočkopes o ničem.
I přes některé připomínky mohu za sebe a za rodinu konstatovat spokojenost s příjemným (i když náročným) víkendem.