Brum: Přesně - to znám také
U té pojistky je to u nás problém

Opět, jak jsem psal - nepodceňovat nás

zkusili jsme už snad všechno

Sranda byla právě s pojišťovnami. Tak že bacha - nás vyhodnotili kvůli zbraním ale i koním

jako vysoce rizikouvý spolek a normálně na férovku nás odmítli pojistit. Jen 3 !!!! pojišťovny nás byli ochotny pojistit, ale raději se neptej za kolik (díky té rizikovosti)!!!! Ale já to řeknu - 300 táců
Jinak to vypadá s pojištěním na jednu akci. Jenže to se také nevyplatí.
Nicméně, vzhledem k tomu, že organizace ručí jen výší svého majetku (jako s.r.o.), tak v případě maléru ala stoh se to vyplatí, protože to nemohou vymáhat po konkrétní osobě a není zase takový problém organizaci zrušit a založit obratem novou

. Příjdeš tím sice o prachy na činnost za jeden rok, ale tím to i skončí. Organizaci se i hůř dokazuje vina než jednotlivci. S tímto už také máme bohatou zkušenost

Pokud ale akci pořádá volná parta, tak se začne hledat pořadatel (a to je vždy ten, kdo k tomu dá poky a řídí to - a kdo to vymyslel není problém zjistit - účastníci to vykecají a ani o tom nebudou vědět - opět z osobní zkušenosti), a až ho najdou, tak má velký problém. Mohou to po něm vyžadovat až do smrti. Proto mne vždy fascinuje ta naivita těchto lidiček, ale jak pravil klasik, blbost je Boží dar - činí totiš člověka šťastným

Tito lidé si vesměs myslí, že to jak správně píšeš nějak okecají a vůbec netuší po jak tenkém ledě kráčí. Jak to je pochopí až při konfrontaci se státní mocí, ale to už bývá bohužel pozdě. Když se jim to snažíš vysvětlit, tak tě pošlou někam a že to zveličuješ apod., a nejvíc mne vytočí, když jim uvádím osobní zkušenost. Oni tomu prostě nevěří a myslí si, že zveličuji a přeháním. Hold někdo dokud si ten rypák nenabije, tak nepochopí

Joe M.