Odívání
Moderátor: Joe
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Rio Grande
Peggy: web bude primárně o "point blankets," hlavně anglických a nejvíc těch, dodávaných HBCo. Dek Rio Grande jsem se zatím dotkl jen zlehka (tak dvěma větama
). Můžeš mi o nich napsat něco více?

-
- Stálý přispěvatel
No, kdysi jsem překládal článek o dekách Rio Grande pro náš bulletin (tuším z Buckskinningu a od Kathy Baumanové).
Pokud bych našel své podklady, tak je můžu poslat, pokud ne, musel bych to buď najít v bulletinech, nebo požádat archiv bulletinu.
Ale pro většinu zdejších zájemců to bude okrajová záležitost - to jsem jen trochu rejpal.

Pokud bych našel své podklady, tak je můžu poslat, pokud ne, musel bych to buď najít v bulletinech, nebo požádat archiv bulletinu.
Ale pro většinu zdejších zájemců to bude okrajová záležitost - to jsem jen trochu rejpal.

Peggy, Trappers´Corral
-
- Stálý přispěvatel
Taky je tam jako okrajovou záležitost zmiňuju
, i když se jich v roce 1840 jen v Mexiku prodalo na 20000.
Když budu mít více informací, tak to klidně o něco rozšířím, i když už teď je ten web mnohem rozsáhlejší než jsem plánoval (asi tak 20x
). Mělo tam být jen pár fotek s dekama který mám na prodej a jak to dopadlo uvidíte
počítám tak za týden.... 

Když budu mít více informací, tak to klidně o něco rozšířím, i když už teď je ten web mnohem rozsáhlejší než jsem plánoval (asi tak 20x

-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
SpiciMedved píše:JOE : Bylo by tedy možno alespoň nějakou radu, jak ušít onen kabát.
Docela v tom plavu a nechci se ukazovat s něčím nedobovým. ( to by byla ostuda)
Pokud to vydá awe, tak to tam snad najdeš

A o jakou dobu a místo máš vůbec zájem? A jaký styl chceš dělat? Když tak bych se podíval co tu mám a poslal bych ti to mejlem
Joe M.
-
- Stálý přispěvatel
Co se týče těch kapote, tak v těch se hrabu právě teď. Měly by tam být ty styly zejména v 19.stol. celkem rozepsaný. Snad se mi povede najít i nějaký ilustrační dobový obrázky.
K těm Arménům: ty vzory jsou od Iberů, který žili jak na území dnešní Arménie, tak i ve Španělsku, odkud se dostaly do Mexika....
ale až do Arménie od "point blankets" nepůjdu
K těm Arménům: ty vzory jsou od Iberů, který žili jak na území dnešní Arménie, tak i ve Španělsku, odkud se dostaly do Mexika....
ale až do Arménie od "point blankets" nepůjdu

-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel