Nešvary a prasárny

21. století - literatura, instituce, akce...

Moderátoři: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab

Pampalíny
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Pampalíny »

Haha. Což mi připomělo, že tohle je i můj prohřešek, který po Slunovratu začínám řešit. :oops:

A holkám jdou vidět podprdy - párkrát jsem některé donutil je sundat, ale za tu námahu to vážně nestálo :c)

// osobně jsme ze zdravotních a hygienických důvodů spíše pro toleranci v této oblasti //

Spíše mi to připomělo poznámku Myschwerka k té hromadné (? lotyšské ?) soubojové hře: do půl pasu, kůl, dva štíty, že jen opravdu málokdo má horní zakončení kalhot tak jak by mělo být.
vladyka Křesomysl, Velesův lid
---
Historické tržiště / Slované.cz
---
Pište mi přes mail: petr(*)slovane.cz // ne SZ !!!
Pampalíny
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Pampalíny »

Damien: přiznám se, že mne ani nenapadlo řešit OH diskutabilní záležitosti a kdyby to takl bylo, byla by to pruda kterou nepodporuji. I když ta "barvířská" cibule fakt tehdy nerostla na severu :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Myslím, že u Indiánů je to taky hlavně první pomoc proti velkým a neodiskutovatelným prohřeškům. Navíc tam se do "stráže" dostáváte losem, takže každý časem pochopí, že danou "stráž" opravdu nebaví stále někoho upozorňovat na cigára, ale že je to pro ně taky pruda furt někomu vysvětlovat co má a nemá dělat.

Teda alespoň mně moc nebere někoho peskovat že tady se nehulí atp.
---
---
Triss
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Triss »

Bonemina píše:To prosvítává nejen u pánů občas... Ale fakt si nedoedu představit, že bych přišla za nějakým chlapem a vybalila na něj "hele, sundej ty trenky" :badgrin:
hehe, to by mohlo být občas dost zajímavé :badgrin: :oops:
Rab
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Rab »

Když se podprsenka příliš viditelně nerýsuje (krajky) nebo nejsou vidět ramínka, nevadí mi to, ale často jsou vidět lemy kalhotek u tunik z tenší látky, a to se mi moc nelíbí :wink:
Morgyš
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Morgyš »

rab píše:Když se podprsenka příliš viditelně nerýsuje (krajky) nebo nejsou vidět ramínka, nevadí mi to, ale často jsou vidět lemy kalhotek u tunik z tenší látky, a to se mi moc nelíbí :wink:
Jasně, tak co takhle chodit všichni naostro? :biggrin: :lol:
Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały a magiczka żyje.
Damien
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Damien »

Pampalíny píše: I když ta "barvířská" cibule fakt tehdy nerostla na severu :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Že já tě praštím až tě zase potkám... :lol: :lol: :lol:

Ale vážně, myslím, že v principu se shodujeme. S tím losem nevím, leda by se losovali mezi lidma, o kterých se všeobecně ví, že mají takříkajíc "LH v krvi" :) Ale to už jsou drobnosti, na kterých se lze domluvit až nakonec...

Co se týče spodního prádla, to bude asi složitější problém. Jak už zde bylo řečeno, tak hlavně po hygienické stránce. Co se týka estetické, já bych byl jako první pro, aby všechny dámy chodili naostro, ale je mi jasné, že dámám by asi vadilo obdivné hvízdnutí pokaždé, když si sednou na kožešinu, předkloní se, nebo nedejthore zmoknou... :twisted: :twisted: :twisted:
Negr, Jarl Olomouckého kraje
Kill ´em all, let Odin sort ´em out!
Aki-Petteri Heikkilä
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Aki-Petteri Heikkilä »

Damien píše:Co se týka estetické, já bych byl jako první pro, aby všechny dámy chodili naostro, ale je mi jasné, že dámám by asi vadilo obdivné hvízdnutí pokaždé, když si sednou na kožešinu, předkloní se, nebo nedejthore zmoknou... :twisted: :twisted: :twisted:
Tož škoda, že tomu tak nebylo právě na Rogaru, tam bylo počasí více než příhodné :wink:
Nevěř ostnatému drátu, byť by se stokrát tvářil jako stonek růže... K.Kryl Obrázek
Kaput
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Kaput »

Morgyš píše: Jasně, tak co takhle chodit všichni naostro? :biggrin: :lol:
Já tak už chodím. Klidně se přidej.
Ondra
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Ondra »

jak navostro? :shock: nasi predci behali nahati, nebo co?

Opravdu nechapu duvod dvojiteho spodniho pradla. To je zrovna jedna z veci kterou by ta policie opravdu hlidat mohla.

Zenskym do toho kecat nebudu, kdyz neni nic moderniho videt, tak to toleruju, ale u chlapu opravdu nechapu :?
Pampalíny
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Pampalíny »

je spousta důvodů i u chlapů. proč si nechat spodní prádlo. stejně jako u ženských.
---
---