Štíty
Moderators: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Možná vám někomu při barvení bodne tohle co jsem našel: http://www.moje.cz/~flaska/JenTak/books ... rev.html#8
-
- Stálý přispěvatel
Na boleveckém rybníku u Plzně - akce Plavba za velkou louži rok 1998. Nejlepší Vikingové Germáni, nejlepší Skraelingarové - my.Anwend Zůl wrote:A kde se bv Čechách svezeš na Drakaru?

Ale ke štítum. Jak je to v ranném středověku s koženými štíty? Jsem mimo, nebo je mám hledat pouze u Mongolů apod....
Čím štíty barvíte? Viděl jsem spoustu krásných obrázků z vašich akcí, ale ne vždy mi ty barvy přišly v pořádku. Na počátku diskuse zaznělo, že u indošů (tedy u nás

A ještě malý poznatek k obšívkám štítů. Zkoušeli jste někdo surovou kůži - u indošů univerzální to materiál?
-
- Site Admin
no priznam se ze na mym soucasnym stitu ty barvy zrovna koser nejsou, ale delam si novej a chtel bych si dat tu praci s takovejma barvickama aby to odpovidalo....
s tim obsivanim kuzi si mi vnuknul docela dobrej napad... porad nadavan jak je to tezky, a misto kovani dat surovou rozumne tlustou kuzi by asi lecos resilo, asi to zkusim ... ale obsit tim mandlak... to si asi dam...
Wothan: co ty na to obsiti? ja mam dojem ze jsem to u nejakych kulatych stitu videl... ale u mandli si nejsem jistej...
s tim obsivanim kuzi si mi vnuknul docela dobrej napad... porad nadavan jak je to tezky, a misto kovani dat surovou rozumne tlustou kuzi by asi lecos resilo, asi to zkusim ... ale obsit tim mandlak... to si asi dam...
Wothan: co ty na to obsiti? ja mam dojem ze jsem to u nejakych kulatych stitu videl... ale u mandli si nejsem jistej...
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel