No ono to nebylo moc nápadité - prostě je to taková kvádrovitá bedna s rovným víkem. Zajímavé na ní je spíš to zdobení. Datace - snad konec 12.st.
Jinak měl jsme domluvené focení při instalaci výstavy Příběh Pražského Hradu, ale nedostal jsem se tam.
Nábytek
Moderators: Maršálek, Bestian, Heinrich von Rheinhausen
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Klidne ti to sklizi kovanymi hreby. Ale ty ve Ferone pochopitelne nesezene a sam si je taky neukove. Takze jsou v zasade dve moznosti. Bud si je sezenes sam a dodas mu je nez se do toho pusti, nebo ti to sklizi jen ve dreve bez jakehokoli hrebiku a ty si je tam dotluces dodatecne sam. Kazdopadne at tak, ci onak se to na cene asi nijak vyrazne nepodepise a zjistim ti to.
fra Heinrich von Rheinhausen Zemský mistr Řádu svatého Jana Jeruzalemského
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Dobra kluci. Zeptam se ho tedy na ty dve truhly, jejich podklady jsem od vas dostal. Rozmery a obrazek bude na kalkulaci stacit. Na tu druhou truhlu s tim oblym vikem se ptal tusim Kain ne?
Nejsem si uplne jist, zda nam nase super nova ucetni spocita vyplatu uz tenhle tyden, dost mne tim toci, ale hned jak budu mit prachy, jdu za tim truhlarem a zeptam se ho i na vas. Mate nejaky termin do kdy?
Nejsem si uplne jist, zda nam nase super nova ucetni spocita vyplatu uz tenhle tyden, dost mne tim toci, ale hned jak budu mit prachy, jdu za tim truhlarem a zeptam se ho i na vas. Mate nejaky termin do kdy?
fra Heinrich von Rheinhausen Zemský mistr Řádu svatého Jana Jeruzalemského
-
- Stálý přispěvatel