Dlouhán wrote:Hustý. =D>
Bude k tomu řemen, nebo to má bejt na podstavci?
Řemen bude, detailisto A dřív, než se zeptáš - ano, bude k tomu i palička
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
Můžeš vystupovat s naší protopunkovou kapelou Huljajpolanka jako host
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
Joj, to bude něco!
Nemáte někdo něco ke kozáckým (nebo třeba tatarským) píšťalám?
V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
Wow, pěkné. Dokonce Panova flétna, na tu jsem svého času trochu uměl.
V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
Knecht wrote:Wow, pěkné. Dokonce Panova flétna, na tu jsem svého času trochu uměl.
Hezky, každej hudebně aspoň trochu schopnej a ochotnej člověk je velice vítán. Někteří z nás (včetně mě) totiž akorát řvou jak raněný hyeny, takže by bylo fajn, kdyby se poměr zvrátil ve prospěch muzikantů