Plátová zbroj

Vojenství a vše co s tím souvisí

Moderators: Maršálek, Bestian, Heinrich von Rheinhausen

sir Loco
Nováček
Nováček

Re: Plátová zbroj

Post by sir Loco »

Zdarec mam problem mam komp.platovku ale nenašel sem jak mam udělat kroužkovy vyplet nemate někdo njaka fota či odkaz jak to ma vypadat (kroužkovou zbroj sem si pletl sam takže pletení není problem) Dikec
Bestian
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Bestian »

První otázka, co nosíš pod plátovou zbrojí?
Werner I. z Pořešína,
bratr Pribyslava II. z Pořešína,
věrný přítel, rádce a lovčí Petra I. z Rožmberka.

Kdo nechce, hledá důvody. Kdo chce, hledá způsoby.
sir Loco
Nováček
Nováček

Post by sir Loco »

Dělanou prošívku + prošívane nohavyce a ještě mam dotaz ohledně udtžby so je nejlebší na platovku jeto plech a mam problem se stopama po rukou no dětem řikej ad nato nešahaj :D WD sem skoušel a Silikal taky a nic moc
MLuks
Nováček
Nováček

Post by MLuks »

No, nejprve bych zkusil tohle http://www.neoluxor.cz/ucebnice/stredni ... -d3t116129

Pokud chceš zbroj jen čistit, tak se mi osvědčila kombinace WD40 + brusná houbička. Jinak je ještě možnost konzervovat Konkorem, případně zkusit nějakou povrchovou úpravu - například na přilbu budu aplikovat včelí vosk+saze.
Praga !!!
sir Loco
Nováček
Nováček

Post by sir Loco »

Srry sem těšty dizlektyk takže ten link ignoruji :D
maser
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by maser »

sir Loco wrote:Srry sem těšty dizlektyk takže ten link ignoruji :D
To že máš dyslexii není omluva, ale podle té tvojí věty alibismus. Když víš že máš problém s vyjadřováním tak si to před odesláním příspěvku nech zkontrolovat alespoň ve wordu. Ačkoli s textem problém nemám, tak to třeba u slov u kterých si nejsem jist taky tak dělám. To neber zle, ale lidi začali houfně řešit problémy jen vymlouváním se místo toho, aby se nad nimi alespoň zamysleli. A tenhle přístup mě s.re.
Omluva za OT.
I smrt před mužem často prchla! Heslo 310. československé stíhací perutě RAF, 1940
http://silva-nortica.blog.cz/
sir Loco
Nováček
Nováček

Post by sir Loco »

Ne v pohodě já jen že když spěchám tak to po sobě nekontroluji a já se na svou vadu nevymlouvám jen sem to konstatoval jak to je