Nešvary a prasárny
Moderátoři: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab
-
- Stálý přispěvatel
-
- Občasný přispěvatel
Pokud by šlo jen o ta zvěrstva, není to určitě špatný nápad. Bojím se ovšem toho, že nastane stejný problém, jako například na začátku téhle debaty: jeden má pocit, že tahle tunika + tyhle boty = špatně, druhý si za tím pevně stojí (nic ve zlém, pánové, jste jenom příklad). Pokud by určený "policajt" chtěl na místě řešit podobné "drobnosti", asi by z hádek celý víkend nevyšel (nikdo z nás asi nečetl úplně VŠECHNO, neviděl úplně VŠECHNY iluminace atd.)... A dokazovat na místě, že mám na sobě něco, co jsem viděl na fotce z nálezu, která je v knížce Bronsted - Vikingové, sága tří staletí na str. 208 vpravo nahoře...Dagfari Hrut píše:No jak jsem psal již do diskuze Rogar 2008 - kopíruji jednu ze svých vět.
rozhodl jsem se, že na příští rok na Rogarovi stanovím jakousi "radu prudičů" , která bude chodit a "vychytávat" ta nejhorší zvěrstva - ochotně se mi přihlásil Křesťan, kterému tímto děkuji a myslím si, že nebude jediný......

Abych se konečně vyjádřil jasně a stručně, osobně si myslím, že institut "policajta" by mohl přinést něco dobrého, ovšem jenom kdyby hlídal jen ty "okaté " prohřešky (PET, cigára před divákama, holé nohy pod kroužkovkou, ožralé v bitvě, atd.). Pokud něco takového má vzniknout, zřejmě by se tu k tomu mělo vyjádřit co nejvíce lidí.
P.S.: Aby to nevypadalo, že jsem generál po bitvě, taky jsem na Rogaru zjistil až po pár hodinách, že mám vlastně gumičku ve vlasech, jednou jsem v davu diváku absolutně bezmyšlenkovitě naučeným pohybem vytáhl cigáro a v pohodě si zapálil a jednou až po zakoupení horkého čaje (léčil jsem nachlazení) zjistil, že jsem si v táboře nechal keramickou nádobu... Holt, pořád je co zlepšovat, pořád se člověk musí hlídat. Pokud už se takhle zapomenu a náhodou si to neuvědomím, budu jedině rád, když mi někdo řekne. Pokud mi však někdo začne např. říkat, že barva mé tuniky je z odrůdy cibule, která se tenkrát nepěstovala ve Skandinávii ale v jisté části Francké říše, či že mám jeden šperk na sobě ze Skane a druhý z Gotlandu, tak si s dotyčným tak maximálně vytřu....... Všichni jistě pochopí záměrnou přehnanost mých příkladů.
Negr, Jarl Olomouckého kraje
Kill ´em all, let Odin sort ´em out!
Kill ´em all, let Odin sort ´em out!
-
- Občasný přispěvatel
Já mám 6 dioptrií a v běžném životě mi brýle nijak nevadí. Na akcích to řeším jednorázovýma čočkama, ráno nasadím a večer nebo spíš k ránu další den
je vyndám a zahodím. Nemusím tak řešit pouzdro, roztoky a tak. Za víkend tedy spotřebuju 2-3 páry podle toho, jestli je v neděli ještě program nebo se už balí a odjíždí. Citlivé oči mám taky, dost mi vysychají, ale na to výborně pomáhají kapky Artelac. Tady je celá řada právě jednodenních čoček, stačí si vybrat http://www.nosimcocky.cz/category.php. Já osobně mám Focus Dailies, tedy ty nejlevnější a nemůžu si na ně stěžovat.

-
- Stálý přispěvatel
-
- Site Admin
ad pripadne dohady nebo nesrovnalosti, vzdycky je tu status poradatele jehoz slovo je pro ucastniky zavazne, takze pokud nekdo narazi na neco o cem si dotycny bude myslet ze je to v poradku a "poradkovy policista" bude tvrdit opak, muze se k tomu vzdycky vyslovit poradatel...
ale znovu opakuju, vy jezdite na nase akce, my na vase a tak podobne a dokola, vzdyt se opravdu z 90 % zname, a kdyz neznate konkretniho cloveka z konkretni skupiy urcite znate z te skupiny nekoho jineho... ja osobne si myslim ze je tu dostatek prostoru pro nejakou lidskou domluvu, hroceni az opravdu na poslednim miste
ale znovu opakuju, vy jezdite na nase akce, my na vase a tak podobne a dokola, vzdyt se opravdu z 90 % zname, a kdyz neznate konkretniho cloveka z konkretni skupiy urcite znate z te skupiny nekoho jineho... ja osobne si myslim ze je tu dostatek prostoru pro nejakou lidskou domluvu, hroceni az opravdu na poslednim miste
Your freedom will grow each time you say: No!
-
- Site Admin
-
- Stálý přispěvatel
Když už je tu ta diskuze, chtěla bych upozornit na jednu věc, které si chlapi na sobě většinou nemůžou všimnout. Pokud je horko a chodí jen v kalhotách bez tuniky, je často nad okrajem kalhot vidět pruh spodního prádla. Je to zpravidla na zádech, kam si nikdo nevidí, ale působí to dost rušivě a je třeba na to myslet už při převlékání do kostýmu.
-
- Stálý přispěvatel
Je třeba na to myslet doma a zrobiti sobě nějaké echtovnější prádélkoLenka píše:je často nad okrajem kalhot vidět pruh spodního prádla. Je to zpravidla na zádech, kam si nikdo nevidí, ale působí to dost rušivě a je třeba na to myslet už při převlékání do kostýmu.

Piedestal "Ranného středověku" se mi začíná povážlivě kymácet

-
- Stálý přispěvatel
-
- Site Admin