Alespoň nějak tak jsem to chtěl udělat pro sebe (fakt je, že ovšem mi nejde ani tak o "hudbu" jako o "randál"). Ale docela by mě zajímalo to zde zmiňované vypalování. Je to někde popsané na Netu?
Hudba a hudební nástroje
Moderátoři: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab
-
Pampalíny
- Stálý přispěvatel

Bubny
No já teda myslel, že tam žádný rantl není.
Prostě vyberu si vyhnitý kmen, pořežu dočistím, natáhnu kus kozy a je to hotovo
Alespoň nějak tak jsem to chtěl udělat pro sebe (fakt je, že ovšem mi nejde ani tak o "hudbu" jako o "randál"). Ale docela by mě zajímalo to zde zmiňované vypalování. Je to někde popsané na Netu?
-
Rab
- Stálý přispěvatel

-
Pampalíny
- Stálý přispěvatel

-
Pampalíny
- Stálý přispěvatel

-
Mokohtavenotaxe
- Stálý přispěvatel

-
Müscha
- Stálý přispěvatel

-
Pampalíny
- Stálý přispěvatel

Bezový roh
Slíbil jsem Melian, že sem dám svůj bezový roh (od V.Kašpaříka). A to včetně zvuku, ten jde ovšem vyloudit i hlubší. http://www.v-klub.cz/ostatni/bezovy_roh.mp3

Sám jsem si zkoušel dlabat a vrtat podobný roh primitivními nástoroji a šlo to, takže se domnívám, že dřevěný roh nemusí být jenom půlený a pak dlabaný a že i tato varianta by mohla splnit kritéria LH.[/img]

Sám jsem si zkoušel dlabat a vrtat podobný roh primitivními nástoroji a šlo to, takže se domnívám, že dřevěný roh nemusí být jenom půlený a pak dlabaný a že i tato varianta by mohla splnit kritéria LH.[/img]
-
melian
- Stálý přispěvatel

-
Pampalíny
- Stálý přispěvatel

-
Wothan
- Stálý přispěvatel

, tak takový ten zavěšený buben by se mi přesně líbil, ale nejsem si jistý jestli by se dal pro Slovany použít?