kascha píše:jo ten mám

chcaní u kamen a blití na podlahu to je moje!
ps: jak se vám pozdávala Kroměříž? Pro mně příjemná akce až na mrtvé momenty v bitvě...
JJ, organizačně jako celek pěkně zvládnuto, příjemná akce... Až na ten slejvák, ale to se nedá nic moc dělat
Na to, že to Manové pořádali poprvé myslím velmi dobrý výsledek.
Co se týče bitvy a hluchých míst v ní... Neřekl bych, že by to byly chyby ve scénáři, ale spíš souhra nešťastných faktů vyplývajících z nezkušenosti realizačního týmu (nemyslím Many).
Komentátor dělal podobnou akci poprvé, a na place nebyl skoro slyšet (nevim jak u diváků)...
Pyrotechnik zřejmě taky, vojenské výbušky pouze přikryté slámou a nahusto natahané dráty nad zemí není zrovna bezpečnostní ideál... (Šavlis to popsal hezky jadrně, bohužel si už nevybavuju jak...)
navíc nevybuchlo to co mělo ve správnou dobu (myslím tím zničení reduty, kdy 3 ze 4 mega dýmovnic v redutě odpálil až po akci) a naopak vybuchlo a shořelo co nemělo (palisáda)
měl jsem za to, že scénář je poměrně jasný, navíc jsme si ho prošli i na place...
Nějak jsem nepochopil proč "Švédové 2" se půl času jen šikují v zadu, a Šavlis tudíž nemá na koho střílet a koho odrážet, takže v rámci zachování aspoň jakési logiky musí ščílat na nás přes celou šířku placu... To bylo asi největší prodlení... a to příšerně dlouhé prodlení.
Jinak my (Mortaigne) jsme si zastříleli fest, 18 ran se nedá každou bitvu. Bohužel jsme ssebou neměli krvařky, tudíž efekty zranění veskrze žádné

což mě dost mrzí...