Hranice LH

Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain

melkel
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od melkel »

Viktorie píše:bude zadrženou mou drzou černou tlamou
Bobe, vycisti panovi boty..................... :mrgreen:
Raiden
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Raiden »

Mokohtavenotaxe píše:...při bráně Fort Beaver bude vartovat nějaký ten koloniální vojáček a odškrtávat si prezenčku dle přihlášených, řešit problémy, přidělovat placy pro stany........ 8-[
Za tohle bych se přimlouval rovněž - kde zalágrovat, kde jsou ha..ehm. WC, kde je voda apod.

Viktorie píše: Raidene: myslím, že je zcela v pořádku odeslat domů někoho, kdo nerozumí jasně psané pozvánce.
No jo, ale když si to někdo přečte v komerčním plátku, kde je - zajisté zcela náhodou - opomenuta kupříkladu bezvýznamná věta "pouze pro zvané" a ten člověk tam pak jede s nejlepším vědomím a svědomím, pak to de iure není jeho vina, protože byl uveden v omyl a má tudíž právo se cítit dotčen.
Ale nechme toho. Do zářího daleko

BTW: jakže je to s tou kořenovou zeleninou? Nic proti mrkvi, ale když k ní neni kus hovězího, nějak to není vono... :mrgreen:
Naposledy upravil(a) Raiden dne pát 10. lis, 2006 16:18, celkem upraveno 1 x.
Joe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Joe »

To jsem chtěl Viky říct, že jsme neměli k dispozici seznam účastníků a nevydali se písemné pozvánky. Jelikoš tam bylo zastoupeno, ač se to počtem zdát nemuselo co já vím 9 organizací, tak vzniká nepřehled v tom, kdo je od kud. Navíc jsme tak různorodí, že mnohdy ani není jasno co kdo dělá :roll:
Vartu by jsme postavit teoreticky mohli, ale v dané situaci to nemělo smysl. Podle mne na této kontrétní akci se asi zase tak moc nestalo. Fakt ale je, že v budoucnu by to mohlo být problémem :?
Já vidím s tím seznamem trochu problém. Nás je okolo 80ti, se satelity (tady myslím ty OK) by se nás teoreticky mohlo sejít při 100% účasti (což se nestane :wink: ) cca 140! Navíc jsme rozhozeny doslova po celé ČR, čili u nás to funguje tak, že se přímo dohodnu s nějakou naší partou, která si vyzme na hrb organizaci akce - no a u nich a své partě jsem schopen zdělit, kdo přijede. Ostatním se to jen dá na vědomost (pro tento účel si vydáváme klubový časopis) a pokud se mi sami neozvou, tak mohu jen hrubě odhadovat, kdo nakonec přijede. Třeba letos se to křížilo s nějakými Napoleony čí co, tak že vojska jsem tam měl poskrovnu - voni ti vojáčci jsou nalezlí ještě v dalších armádách :roll:
Uvažuji ale o tom, že by jsme to vydali jako pozvánku s návratkou. :idea:
Joe M.
Joe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Joe »

Raiden píše:
Mokohtavenotaxe píše:...při bráně Fort Beaver bude vartovat nějaký ten koloniální vojáček a odškrtávat si prezenčku dle přihlášených, řešit problémy, přidělovat placy pro stany........ 8-[
Za tohle bych se přimlouval rovněž - kde zalágrovat, kde jsou ha..ehm. WC, kde je voda apod.

Jo, to máš pravdu. Dědek Červotoč si na to měl určit lidi, ale jaksi na to pozapoměl. Ono ale stačilo se zeptatat kteréhokoliv osadníka.
Joe M.
Raiden
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Raiden »

Joe píše:Ono ale stačilo se zeptatat kteréhokoliv osadníka.
Podotýkám že opravdu nerejpu - bavíme se akademicky (alespoň doufám)! Nicméně (čistě teoreticky) - když přijedu na akci, na místo který neznám, mezi lidi, který moc neznám, jak poznám, kdo je místní? Podle dobovýho kostýmu? Ale ten mám třeba já taky!
Takže někdo podobnej jako já usoudí, že jsem místní, a ptá se mě na to či ono, já přiznám, že nevim, ale támhleten by to moh vědět - a tak vznikaj fámy.
To platí obecně o jakýkoliv akci. Já si to užil, když jsem jezdil jako logistika na koňský výstavy. Například.
Joe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Joe »

Jo jasně. Beru to tak :wink:
To, že to je nutné pochopitelně vím. Za těch 25 let co dělám různé akce to ani není možné nevědět :wink: Ono je to jinak. Já měl za to, že toto je ošetřeno. U nás se těm organizátorům říká Camp Ceeper a měli být i tady. Na hrbu to měl šéf FB, tak že mne nepadalo, že toto neudělal a asi ne, jinak by jste to tu nepsali. Já měl za to, že toto ošetřeno bylo, neb. až do teď nikdo nic neříkal - čili co? Čili :shock: a to si někdo co? :evil: odse....
Dědek to asi podcenil, protože se nevybíralo vstupné. To se jen dohaduju a jsem zvědav, co mi na to řekne.
Joe M.
abaddon
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od abaddon »

ja bych to nehrotil, urcite neni nic proti puvodni myslence srazu, ze se tam mohou prijet podivat zacinajici skupiny nebo jednotlivci, ale asi bych trval na tom ze o nich bude nekdo vedet a pripadne je zastresi, takhle se dohadujeme kdo ze to tam vlastne byl...
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

Možná by bylo dobré kdyby tam hosté přijeli v civilu.
Raiden
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Raiden »

Takže chápu to dobře, že až bude zase něco podobnýho, bude určená kontaktní osoba, který se my nikde neorganizovaný negativové ohlásíme (mejlem nebo SZ), stylem - chtěl bych přijet, v civilu jsem Venca Jouda z Vidlákova a dělám to a to období, mám dobovej stan / civilní stan / nemám žádnej stan, vybavenej jsem tak a tak, mám přijet v civilu nebo můžu rovnou dobově, apod?

He?
Viktorie
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Viktorie »

Raidene: četl jsi tu pozvánku???
Viktorie