Pohybuji se v tomto prostředí dost dlouho, abych měl osobní zkušenost s tím, jak to je. Zbroják by měl zamezit tomu, aby zbraň získla člověk, který by ji mít neměl. Pravda je ta, že největší kretény co jsem poznal ho vždycky měli! Vysledek je ten, že jediný smysl je dneska v tom, že to mají policajti v evidenci (proti tomu bych nic nenamítal) a pak k tomu, že z toho mají někteří slušný kšeft. Blbci si totiš vždy cestičku najdou a zatím žádný zbroják tomu nezabránil a nezabrání! A proto jsem proti.
Další je zkušenost s úřady. Jak tu bylo řečeno, podej prts.... Tak jako jsou blbci mezi pistolkáři, tak je tu druhý extrém a to fanatický pacifisti. A zcela vážně se tito lidé zabývají tím, jak zakázat i ten Váš šerm apod.! Už v původním návrhu nynějšího zákona bylo omezit i luky, kuše a dlouhé chladné zbraně!!!!! Tak že bych byl velmi velmi velmi obezřetný.

Zkoušejí to a budou zkoušet pořát.
Navíc, Gordone, pro mnohé by ta cena za zbroják a nutnost absoluovat celý ten proces byl demotivující. Hodně lidí by se na to vybodlo a našlo by si jinou zábavu.
Mě na tom nejvíc vadí to, že vím, že hlavním smyslem je to, abych do nějakého kreténa narval x-y táců za h.......

Joe M.