Výročí 200 let Discovery/voda

21. století - literatura, instituce, akce...

Moderátor: Joe

Joe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Joe »

Asi ano! Bacha - toto jsem já nijak neorganizoval, ale Malamut mi říkal, že to má být ta parta filmařů, co byli na podzimním rendezvous TC a ti mají kostým - dělají indochy apod.! Čili jde o hobbysty a zároveň o TV Ostrava - myslím :?
Joe M.
Pecka

Příspěvek od Pecka »

Joe, máš pravdu, natáčel je Ladislav Olejníček(Skřit). Už byl dokonce včera krátký šot v regionálním zpravodajství. Jinak bych chtěla podotknout, že kluci jsou machři-v sobotu měli za sebou cca 200km, z toho asi 100 proti proudu.
Joe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Joe »

Nazda Pecko O:)
Joe M.
Joe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Joe »

Tak jsem se včera teprve spojil s Malamutem. Situace není růžová, protože na portáži nachytali 4 dny spoždění. Důvod byl velmi prozaický. Místo původních 6 km portáže to nakonec bylo skoro 40 km :shock: Navíc, pomoc sice dorazila, ale jen na víkend a to Eerde, Atom a ještě někdo, čili žádné davy :? Podle mne zde selhala trochu komunikace, protože z jejich předešlých informací jsem i já měl dojem, že tam mají přímo davy. Tohle vědět, tak jsme tam zajeli z Rendezvous MM. Škoda :(

Momentálně jsou cca 4 km za Ústí nad Orlicí, čili jsou na Tiché Orlici! Vypadá to, že jeden z jejich cílů, dojezd na křesadlové střelby do Starého Kolína se nevyplní :( i když tvrdí, že si skusí máknout :?
Joe M.
peggy
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od peggy »

No, podle mých výpočtů a zkušeností potřebují asi 4 dny :

1. den - Ústí n.O. - Čermná/Borohrádek
2. den - Čermná - Blešno/Hradec Králové
3. den - Blešno - Valy/Přelouč
4. den - Přelouč - Starý Kolín

Nevím, jak jim to jede, ale podle mne je to ještě pořád dost na knop ! Budou muset dřít jak mezci, protože hlavně od Hradce to bude už jen olej, a předtím skoro taky. Orlice hodně meandruje a je to proti silnici hodně dlouhá cesta (hezká, když nespěcháš)

Pokud tedy dnes ráno vyrazili z Ústí a moje odhady jsou správné, mají šanci dojet do St.Kolína v pondělí večer :(

Ale samozřejmě se můžu mýlit, bohužel se většinou pletu spíš "optimisticky".

Kromě úseku Přelouč -Starý Kolín jsem vše ostatní minimálně jednou jel.
Peggy, Trappers´Corral
Joe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Joe »

Bohužel máš asi pravdu :-k Podle plánu a jeho posunu mi St.K. vychází dokonce na úterý večer :? Ostatně i Malamut to tak vidí :idea: taky!

Horší je, že je tím ohroženo i dojetí do Ústí n./L., protože dovolenou mají jen do 31.5. a den musí počítat na návrat, čili budou muset skončit nejpozději 30.5. a spíš 29.5. v neděli ](*,)

I tak je to podle mne úspěch jako kráva =D> . Nebýt zkluzu na portáži, tak by jim to vyšlo. Spojilo se se mnou několik vodáckých klubů a vypadá to, že touto cestou to skutečně ještě nikdo nedělal :!:
Joe M.
peggy
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od peggy »

Úspěch je to v každém případě - hlavně ta portáž ! To teda klobouk dolů !
Peggy, Trappers´Corral
Joe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Joe »

40 kyláků :shock: a z toho 25 sami dva :shock: to je přímo strašný :evil: Do toho bych nešel :badgrin:
Joe M.
Vitous
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Vitous »

To teda smekam - jsem zvedavej v jakym stavu se objevi v Koline. Za chvilku tam vyrazim :-))
Vitana sgt. Compagnies Franches de la Marine
Joe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Joe »

Tak včera jsem mluvil s Malamutem. Skončili asi 2km za Pichovicemi a dneska mají končit někde v Hradci Králové.
Potvrdil mi, že dovolenou mají jen do 29.5., ale pokud by skončili nějak rozumně, tak jsou připraveni si ji o 2 dny prodloužit. Otázka je, zda to bude možné.

Vitano, bohužel se asi minete. Pochybuji, že by to do Kolína na střelby stihli.
Joe M.