Novinky na www.livinghistory.cz

Novinky, dotazy, technické záležitosti
Rab
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Rab »

Jo, dobrý, jseš rychlej, než jsem ti to stačil poslat, už se mi to líbí - holt my běžní uživatelé MSIE si nějak neuvědomujeme, že jsou i jiné prohlížeče ... :)
Ronšperk
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Ronšperk »

Pěkné, ale mě se tu nějak nezobrazují háčky a čárky, ale nevím zda to není tím mým compem :?
Honor supra Vitam! Obrázek
abaddon
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od abaddon »

no u mych prispevku zadny nenajdes :badgrin:
ale muze to byt nejakym posahanym fontem ... muzes mi tu stranku ulozit a poslat na mejl uvedeny vyse? zkusim mrknout co to muze byt
abaddon
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od abaddon »

Ronsperk: dik prislo to, jestli te mate ze jsou moje prispevky bez hacku a carek, tak ja tak skutecne pisu, pochazi to jeste z dob kdy byly problemy s ruznejma verzema kodovani cestiny podporou cestiny v mailech a podobne vubec - takze se psalo bez cestiny, a ja u toho uz zustal ;-)

Ale jinak z toho co jsi poslal je videt ze treba levy menu cestinu normalne obsahuje, tu taky nevidis? Nebo v prispevcich normalne pisicich lidi. Pak bych hledal problem asi ve fontech na tvem PC.
abaddon
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od abaddon »

mohl bych dodatecne poprosit ty co hlasovali pro treti moznost v nasi ankete, aby napsali par slov o tech vyhradach, ktere maji ?

jedine kdyz o tech problemech budeme vedet jsme schopni s nimi neco delat...

dik!
abaddon
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od abaddon »

pokud mate pocit ze tu neco z puvodniho fora chybi, je toto stale dostupne na adrese:

http://oldforum.livinghistory.cz/index.php

v horizontu 14 bude jeste stale funkcni, pak bude zruseno...
Mrkvoslav

Příspěvek od Mrkvoslav »

Já taky musim poslat pochleb směrem ke všem, kteří se na téhle změně podíleli. Good work, boys! :biggrin:
Jinak problémy s háčky nemám, nevidím zelené rámečky, ale když na něco přijdu určitě dám vědět... :wink:
abaddon
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od abaddon »

ramecky uz sem vyresil ....
abaddon
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od abaddon »

ad 1) nevim o cem mluvis, me se zobrazi vsechno korektne, kdyztak udelej screenshot, z tveho popisu mi to priznam se moc jasne neni

ad 2) pokusim se na to mrknout, a pripadne neco doprgat
abaddon
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od abaddon »

udelal sem ti v tomhle foru testovaci thread abys to mohl otestovat - je tam 15 prispevku -tzn je to ve stavu tesne predtim nez se lame stranka, dalsi prispevek uz by byl na strance 2 ... takze jestli tomu dobre rozumim, mel by to byt ten stav kde si mel nejaky problem... muzes to zkusit?