Filmy (snad) pro všechny

Moderators: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain

melkel
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Re: Filmy (snad) pro všechny

Post by melkel »

Nemyslíš Nekonečný příběh?
Boza
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Boza »

Na pultech je soc-DVD Fridrich Barbarossa, I díl za 59 korun:

http://www.csfd.cz/film/269138-fridrich-barbarossa/

II. díl by se měl na pultech objevit zítra (18.6.)
A když už byl založen řečený hrad Kamenec, kníže Břetislav, než odtud odjel, pojav stranou Mutinu...
Kalf
Nováček
Nováček

Post by Kalf »

JARWIKS wrote:Sháním film a nemuzu si vzpomenout na nazev. Jde o pohadku asi z 80tých let, kde na jakési planete je unesena princezna tvorem, ktery se s pevnosti jednou za cas nahodne zjevuje. Hlavni hrdina cestu potka kyklopa a dalsi co se k nemu pridaju. Buhuyel neznam nayev a v csfd nemoyu dolhleda. indicie moc nenapovi ale i tak, nevite o nejakom filmu podoboajícím se vyse popsanemu?

Milej Jarwiksi je to Planeta Krull, vlastním ve formátu divx

http://www.csfd.cz/film/13647-planeta-krull/

Wiesna
Nováček
Nováček

Post by Wiesna »

http://www.dawnotemuwilzy.pl/
Prvni polsky film LH, premieru mel na Turnaju v Czersku. Casti z toho filmu byly pouzity jako trailery turnaju v Ilzy. Film ma anglicke titulky.
Wiesna, Bukowy las
Grenadier
Nováček
Nováček

Post by Grenadier »

Různé filmy v TV: 27.6. Markíza - Sissi (2009), STV1 - Do zbraně, kuruci, 1.7. ČT2 - Via Imperialis, PrimaCool - Modrý Max, 4.7. STV1 - Válka volů (dává to i CSFilm 6.7.) a 5.7. ČT1 - Řád. Celkem dobrá úrada na tu bídu v tv, doporučuji Via Imperialis, moc dobře udělaný několikadílný seriál o hradech, zámcích a kláštěrech patřících svého času Habsburkům.
Boza
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Boza »

Wiesna wrote:http://www.dawnotemuwilzy.pl/
Prvni polsky film LH, premieru mel na Turnaju v Czersku. Casti z toho filmu byly pouzity jako trailery turnaju v Ilzy. Film ma anglicke titulky.
Kurde, FAKT pěkné! Jen mi v některých scénách přišlo že mají příšerně čisté a upravené oblečení, např. okolo 0:10:00 :) ale jinak chválím moc.
A když už byl založen řečený hrad Kamenec, kníže Břetislav, než odtud odjel, pojav stranou Mutinu...
KŘIŽÁK
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by KŘIŽÁK »

Na odlehčení-včera jsem na pultech potkal dvě animované perly:ČARODĚJŮV UČEŇ(KRABAT) a POHÁDKU O HONZÍKOVI A MAŘENCE.
JEDEN BŮH NIKDY NESTAČÍ..
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Wothan »

Obě mám a je to prostě klasika od Karla Zemana. Jen mne trochu zklamalo, že se mi zejména tím Krabatem nepodařilo vzbudit v mých dětech příslušné trauma, které si pamatuji z dětství já, kam ten svět spěje? [-(
Koupím-li trpaslíka, do rána má dva metry.
KŘIŽÁK
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by KŘIŽÁK »

W-a skusils Krysaře?Vyšel v jakési edici se "Zaniklým světem rukavic"A kdyby to nefungovalo tak jim pusť Něco z Alenky od Švankmajera...
Já bych rád mrknul na "Konec stalinismu v Čechách"ale nikde jsem to neviděl.
A když jsem u animáků-Nejlepší,co jsem poslední dobou viděl byl filmeček od pana Trnky varující před alkoholem za volantem.Neuvěřitelně vystihnuté charaktery,práce se stíny..bomba...Potrhlá koza ze staré prahy se může jít bodnout...
JEDEN BŮH NIKDY NESTAČÍ..
Kopnuty_konem
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Post by Kopnuty_konem »

Moralitka o "motorkari" ve filmu "O sklenicku vic" je opravdu paradni podivana, jen uvedu na pravou miru, ze ji tak paradne dynamicky reziroval pan Bretislav Pojar, nemene genialni animator ze "staje" pana Jiriho Trnky. Nicmene to nic nemeni na tom, ze si take musim postesknout - kam se hrabe 3d koza... :?