Filmy (snad) pro všechny

Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain

Kain
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Kain »

Svatopluk vyslal tajně početné vojsko a přepadl Bavory, kteří byli zanecháni na břehu řeky Dunaje ke střežení lodí. Jedny pobil, druhé dal utopit v řece, jiné pak odvedl jako zajatce.

Pravoslav, Orcae Ita
MadHamster
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od MadHamster »

Rab píše:Distributoři opravdu postrádají mozek - v DVD Edice-magazín dnes vyšel (a je k dostání v trafikách) starý známý polský film Stara basn (Stará báje). Nejdřív název zprznili na Staré báje Vikingů a teď na Starověký příběh! :shock: Světe, nediv se :badgrin:
http://www.dvdedice-magazin.cz/detail/s ... eh-i41250/
Mno kdysi jsem se nějakou dobu věnoval brigádně děláním titulků k ukázkám filmů. Dělal jsem na filmu, který u nás ještě neměl distributora ani český název. Byl to film Alone in the dark, pracovně jsem ho pojmenoval Sám v temnotě(což zní blbě), v ukázce to zůstalo, protože jsem byl líný to v těch titulkách a nadpise změnit, mno a film se tak už distibuuje nějakou dobu :mrgreen:
"Heresy is like a garden weed, it won't stop feeding until you... BURN THE WHOLE DAMN GARDEN WITH A FLAMER, BURN IT, BURN IT TO HELL!!!!!" "Is there a wittle puppy in the garden? ITS A DAEMON! BURN IT!"
Rab
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Rab »

No ale to je poněkud jiný případ, ne? :wink:
žabža
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od žabža »

Pro odlehčení dnešní ponuré atmosféry, pamatuje si někdo na seriál co běžel (snad v magionu) v hluboké totalitě:

http://www.csfd.cz/film/84682-vojna-vol ... krieg-der/

Docela zajímavá výprava na tu dobu :-)

Tak ten seriál mám, kdyby někdo něco :-)
Kain
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Kain »

Jé, to bych chtěl:-)

Svatopluk vyslal tajně početné vojsko a přepadl Bavory, kteří byli zanecháni na břehu řeky Dunaje ke střežení lodí. Jedny pobil, druhé dal utopit v řece, jiné pak odvedl jako zajatce.

Pravoslav, Orcae Ita
woden
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od woden »

Tiez by som mal zaujem.
som to este nevidel len som o tom pocul od ludi co tam hrali.
Kopnuty_konem
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Kopnuty_konem »

Valka volu? Taky se mi neco vybavuje. Je to ten samy serial ve kterem mava obrovskou sekyrou "flandersky lev"?
žabža
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od žabža »

tak to si nevybavuju, ale možné to je :-)) ještě sem to nezkoukl, jinak kvalita hrůzná a jazyk slovenština (nic proti ní:), ale nostalgie veliká
malej
Nováček
Nováček

Příspěvek od malej »

Chci to taky. Sice jsem to nikdy neviděl (pouze trochu z doslechu),ale i tak :) . Možná z nostalgie,možná ze zvědavosti,možná ...... Při nejhorším se "spálím" - viděl jsem asi větší slátaniny. Co za to chceš?
Schopný voják nepotřebuje druhou mzdu a proviant.
žabža
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od žabža »

malej: sz

nic