Golemův pohřeb (a věci předcházející a následující)

21. století - literatura, instituce, akce...

Moderátoři: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab

Poldy

Příspěvek od Poldy »

Zajde majetek,
zemřou přátelé,
ty sám též zemřeš.
Vím jedno jen,
co věčně trvá:
po mrtvém pověst.
Blaeik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Blaeik »

Znala jsem Tě jen krátce, ale i přesto cítím velký smutek a moc mě mrzí co se stalo... Nezapomenu na Tebe, vždy budeš v srdcích těch kteří Tě měli rádi...
V srdci člověka se odjakživa perou dva vlci - láska a nenávist... Vyhraje ten, kterého víc krmíš...
Obrázek
Ratatosk
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Ratatosk »

Já pořád nevím co psát, ani nechci to rozvádět...smutek... Za Midgard upřímnou soustrast všem jeho blízkým.
A Michalovi přeji, i když ho neznám, ať to dobře dopadne. Má u mě přímluvu.
Vím, že nic nevím. O:)
Vesna
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vesna »

Protože mi nedá nic nenapsat, tak píši jen v krátkosti. Děkujeme ti Goleme za vzpomínky, které na tebe budeme mít, protože si nevybavím ani jednu špatnou - byl jsi skvělý člověk a na takové se vzpomíná s láskou. Zůstaneš v naší mysli.
Aki-Petteri Heikkilä
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Aki-Petteri Heikkilä »

Taky bych rád vyslovil slova upřímné lítosti nad Tvou smrtí... Je to těžká rána osudu...
Nevěř ostnatému drátu, byť by se stokrát tvářil jako stonek růže... K.Kryl Obrázek
Alimak
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Alimak »

golema jsem poznala jen velice krátce. pociťuji lítost, že znova už to nebude a pořád se s tím nedokážu smířit a připustit si, že už ho neuvím. byl nepřehlédnutelnou osobností s obrovským srdcem.
dnes jsem téměř dokončila obraz, kterému neřeknu jinak, než " Na Golema ". nevím jestli by se mu líbil, jeho družiníci by nejspíš nesouhlasili s tím, co jsem udělala a co obraz zobrazuje nejspíš chápu a cítím jen já, ale i tak bych ho Golemovi ráda předala, ale bohužel mi to nevyjde, abych to v pátek udělala :(
Alimak
vědět neznamená znát...
skria
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od skria »

Dlouho jsem nevěděla co napsat, vše už zde bylo řečeno. Snad jen to, že bude s námi se všemi napořád v našich srdcích.
Jednou se všichni sejdeme Goleme!

A oběma človíčkům, kteří teď ještě pobívají v nemocnici držím moc palce.
Gráin
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gráin »

Golem byl muž, který si zasloužil úctu a nesmrtelnost. Osud rozhodl jinak a nesmrtelné je už jen jeho jméno a pověst.

Čest jeho památce!
termix

Příspěvek od termix »

Pro ty co maji zajem vzdat posledni hold tomuto skvelemu coveku, odjizdi autobus z brna v patek

Brno,,ÚAN Zvonařka 10:00
Rychnov n.Kněž.,,aut.nádr. 12:33 12:40 Voděrady,,křiž. 13:13 > 215

Zatim jedem dva.

termix
Kain
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Kain »

Než mi zavoláte, sledujte, prosím, aktualizace původního příspěvku. Vězte, že tam průběžně dodávám, co vím, takže ze mě zpravidla nic víc nedostanete.

Svatopluk vyslal tajně početné vojsko a přepadl Bavory, kteří byli zanecháni na břehu řeky Dunaje ke střežení lodí. Jedny pobil, druhé dal utopit v řece, jiné pak odvedl jako zajatce.

Pravoslav, Orcae Ita