AKCE 2010

Moderátoři: El Cid, Brant, MarcusIV, LiborZ

Dlouhán
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Re: AKCE 2010

Příspěvek od Dlouhán »

Já Rajhrad nedám. Strážek a Malešov ano. Léto má malo víkendů :(
Na Malešově bysme mohli udělat skupinový holinkový tanec, což?
Knecht
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Knecht »

Jsou tu k těm akcím nějaká data? Malešov je předpokládám lh sraz, ale ten Strážek je kdy?
V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
Dlouhán
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Dlouhán »

Strážek na Moravě neboli Beaver City nebo taky Fort Beaver je 27.-29.8. akce se jmenuje Východ vs. západ.
Knecht
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Knecht »

Jo tak, to je Beaver city, tak to jo :)
V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
Brant
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Brant »

Potvrzuji, že jedu na Rajhrad.
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
Radislaw
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Radislaw »

Brant píše:Potvrzuji, že jedu na Rajhrad.
Já také . :)
Bůh pomůže těm , co si pomůžou sami .
Lukasz
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Lukasz »

Já též

Bóg - Honor - Ojczyzna 

Brant
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Brant »

Se zpožděním posílám odkaz na fotky z Polska. Foťák už nějak nezvládá, tak to podle toho vypadá. Hlavně to muzeum mě mrzí, ale světlo bylo fakt špatný. Ale nechal jsem tam skoro všechno, třeba se to hodí aspoň pro inspiraci. Jo a úvodní fotka je pro Cida, přál si ať nafotíme něco s hezkým pozadím :wink: Bohužel nafocení popisků a datací díky technice nevyšlo, tak jsem tam aspoň dával stručný popisky, ale zdaleka ne všechno si pamatuju.
http://brantick.rajce.idnes.cz/
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
Brant
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Brant »

Rajhrad 21.8.2010: Podle posledních průzkumů to tedy vypadá na účast pouze ve složení: Timofejič, já, Knecht, Radislaw a Lukasz. Kvůli komplikovanější dopravě kuchyně bych ji tentokrát asi vypustil. Jednu akci za rok, kdy nebudeme vařit, jsem ochotný překousnout. Jak s bydlením? Jestli Radislaw a Lukasz budou bydlet ve svém, mohli bychom se vyspat ve třech pod tvou plachtou, Knechte?

A nepojede třeba Mrazík? Mohli bychom se v Praze nalodit do jednoho auta... A co bude ten víkend dělat třeba takovej Kain?
Mrazík
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mrazík »

Pokavaď seženu odvoz pro dceru ze soustřeďění tak rajhrad pojedu. :?: :? :badgrin:
Boj je život , život je boj. Takže hrrrrr na ně.