Filmy (snad) pro všechny
Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain
-
- Stálý přispěvatel
Re: Filmy (snad) pro všechny
Jenom když si vzpomenu na film "Válečník" s Hestonem. A z našich - viděl jsem úryvek filmu o zavraždění Václava - dobrej RS. (A to je první republika - btw. nemáte ho někdo?). Nebo co filmy o janu žižkovi - ty přece kostýmově dost ujdou. Císařův pekař a pekařův císař, Svatby pana Voka, prostě to jde, když se chce...
Svatopluk vyslal tajně početné vojsko a přepadl Bavory, kteří byli zanecháni na břehu řeky Dunaje ke střežení lodí. Jedny pobil, druhé dal utopit v řece, jiné pak odvedl jako zajatce.
Pravoslav, Orcae Ita
-
- Stálý přispěvatel
Oni tenkrát byli u vesel pánové Wágner,Pištěk a spol...a všichni se automaticky obraceli na ně...taky nebyly agentury a i když taky určo fungovalo "já na bráchu,brácha na mě"tak ne v tom rozsahu co dneska...
Nějak si za poslední dobu nevybavuju kvalitně oblečené dílo...Troška to má dost načinčaný a schází patina..Na druhou stranu je fakt,že se novým pohádkám už téměř plánovitě vyhýbám...Jinak -ještě si říkám že jsou díla,kde člověk i dost do očíbijící věci bez problémů skousne,protože uplně zmizí za výkony,dějem,poezií...(údolí včel,Markéta L.Dva na koni,jeden na oslu..)U prvně jmenovaných mě fascinovalo použití kroužkových košil,nohavic ,ailetes....i když se kostýmově dost stylizovalo.
Když jsme u starších filmů-Poslední propadne peklu už tu zmiňováno bylo,co takhle film "psí kůže" s 30-tky =D> ?
Nějak si za poslední dobu nevybavuju kvalitně oblečené dílo...Troška to má dost načinčaný a schází patina..Na druhou stranu je fakt,že se novým pohádkám už téměř plánovitě vyhýbám...Jinak -ještě si říkám že jsou díla,kde člověk i dost do očíbijící věci bez problémů skousne,protože uplně zmizí za výkony,dějem,poezií...(údolí včel,Markéta L.Dva na koni,jeden na oslu..)U prvně jmenovaných mě fascinovalo použití kroužkových košil,nohavic ,ailetes....i když se kostýmově dost stylizovalo.
Když jsme u starších filmů-Poslední propadne peklu už tu zmiňováno bylo,co takhle film "psí kůže" s 30-tky =D> ?
JEDEN BŮH NIKDY NESTAČÍ..
-
- Stálý přispěvatel
Nebo Ztracenci (super věc, dneska by to byla krásná akčňárna.-)) Mlýn na ponorné řece (vřele doporučuju, jeden z nej filmů), Cech panen kutnohorských...
Svatopluk vyslal tajně početné vojsko a přepadl Bavory, kteří byli zanecháni na břehu řeky Dunaje ke střežení lodí. Jedny pobil, druhé dal utopit v řece, jiné pak odvedl jako zajatce.
Pravoslav, Orcae Ita
-
- Stálý přispěvatel
ten sv. Václav z první republiky jde dnes od 16 nebo 18 hod na CS Film (nejsem si jistý), vem lahev vína a doraž, nemám možnost ho nahrát a ještě jsem ho nevidělKain píše:Jenom když si vzpomenu na film "Válečník" s Hestonem. A z našich - viděl jsem úryvek filmu o zavraždění Václava - dobrej RS. (A to je první republika - btw. nemáte ho někdo?). Nebo co filmy o janu žižkovi - ty přece kostýmově dost ujdou. Císařův pekař a pekařův císař, Svatby pana Voka, prostě to jde, když se chce...

Ich dien!
-
- Stálý přispěvatel
Nahrejte to někdo, prosím, to nemůžu:-)
Pravoslav, Orcae Ita
-
- Stálý přispěvatel
Kain-mlýn na ponorné řece se jmenuje román.Film podle něj je "Ďáblova past".Tajemno krasové krajiny z toho úplně stříkalo....
JEDEN BŮH NIKDY NESTAČÍ..
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Výstižnější recenze na Kněžnu Libuši zde: http://aktualne.centrum.cz/kultura/film ... ?id=650288
Včera jsem na tom byl, zážitek opravdu neskutečný, ale pár světlých momentů v tom filmu je. Ještě to vstřebávám, pak se podělím
Včera jsem na tom byl, zážitek opravdu neskutečný, ale pár světlých momentů v tom filmu je. Ještě to vstřebávám, pak se podělím

-
- Stálý přispěvatel
Kosmas Girls, pěkný název
evokuje to Kosmodisk

A když už byl založen řečený hrad Kamenec, kníže Břetislav, než odtud odjel, pojav stranou Mutinu...
-
- Site Admin
dalsi pekna recenze toho skvostu, asi na to fakt pujdu 
http://fffilm.fuxoft.cz/2009/10/recenze ... een-0.html

http://fffilm.fuxoft.cz/2009/10/recenze ... een-0.html
Your freedom will grow each time you say: No!