ja sem zatim zjistil ze ty problemy s prihlasovani jsou asi v tom integracnim modulu... neni tam primo tahle chyba ale podobny tam jsou, cekam ze se to usadi snad s dalsi verzi
uvidime co prinese upgrade
no a ten dizajn jeste trochu poladim, ted jsem resil nejaky veci mimo a nedostal jsem se k tomu
Portál - nápověda, první pomoc, S.O.S.
-
- Site Admin
Re: Portál - nápověda, první pomoc, S.O.S.
Your freedom will grow each time you say: No!
-
- Občasný přispěvatel
mám stejný problém s přihlašováním, od té doby co došlo ke změněnavíc si to nový heslo nepamatuju
ale možná je problém u mě mezi klávesnicí a židlí
ale možná je problém u mě mezi klávesnicí a židlí
-
- Site Admin
heslo se da bezobsluzne resetovat, problem s prihlasovanim se snazim resit ale je to momentalne nad moje sily, tim ze mi kazdy kdo ma ten problem napise "ja taky" mi moc nepomuzete, staci cist, o problemu vim, budu se snazit ho resit... vic slibit nemuzu
-
- Nováček
Prosím poraďte mi jak se do diskusí vkládají obrázky.Díky Tom12
-
- Site Admin
Obrazek musi byt umisten nekde na netu, pak se do textu vlozi pomoci tlacitka [img] jeho adresa. Vladat obrazky v vlastniho pocitace nejde.
NON PLAUDITE. MODO PECUNIAM JACITE.
-
- Site Admin
v tyhle verzi fora uz ano, umoznuje to pridat na server treba obrazek z lokalniho kompu
pod editaci prispevku je zalozka prilohy, tim se to prida a pak nejak prolinkuje, nezkousel jsem to, ale hadam ze to tak nejak bude (seznam priloh je pak videt v uzivatelskym panelu - odkaz nahore na strance)
to co pise wolf je druha cesta
pod editaci prispevku je zalozka prilohy, tim se to prida a pak nejak prolinkuje, nezkousel jsem to, ale hadam ze to tak nejak bude (seznam priloh je pak videt v uzivatelskym panelu - odkaz nahore na strance)
to co pise wolf je druha cesta
-
- Nováček
Děkuji.Zkusím to a uvidíme.Tom12
-
- Stálý přispěvatel
Když se vloží velký obrázek, nepřizpůsobí se a je ho vidět jen půlka - jde s tím něco dělat, prosím?
Svatopluk vyslal tajně početné vojsko a přepadl Bavory, kteří byli zanecháni na břehu řeky Dunaje ke střežení lodí. Jedny pobil, druhé dal utopit v řece, jiné pak odvedl jako zajatce.
Pravoslav, Orcae Ita
-
- Site Admin
Nevim, jestli Aba nema nejakej jednodussi zpusob, ale pokud obrazek uploadnes pres "Muj ucet"-"File browser"-"Upload", tak se automaticky zmensi (pripadne ho muzes zmensit i rucne) a pak ho muzes linkovat ze sveho adresare a mel by byt cely.
NON PLAUDITE. MODO PECUNIAM JACITE.
-
- Stálý přispěvatel
Lze nějak změnit novou velikost textu do čitelnější a pro oči méně namáhavé podoby? Ikona vpravo nefunguje...