Hranice LH

Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain

Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

Muscha: dost se tomu asi bude podobat ten Trosečník co teď vymášlej, ale mně by se líbilo protáhnout ty lidi "středověkem" nebo "pravěkem" :badgrin:
Müscha
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Müscha »

Tyhle zavezli někam do lesa a ani nevěděli kde jsou, museli tam pravěce žít a čas od času jim tam dojel obchodník a mohli směňovat výrobky :wink:
Kain
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Kain »

Ostruhy mám zadané minimálně od podzimu, ale někde to vázne, Frankové jsou hrozně pomalí :-) Ale je to jen tak, bez koně...

Svatopluk vyslal tajně početné vojsko a přepadl Bavory, kteří byli zanecháni na břehu řeky Dunaje ke střežení lodí. Jedny pobil, druhé dal utopit v řece, jiné pak odvedl jako zajatce.

Pravoslav, Orcae Ita
Müscha
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Müscha »

Kdybys dělal u mého kováře, tak už ostruhy máš jako já :mrgreen:
Ratatosk
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Ratatosk »

Jj, v televizi něco takového bylo, docela zábavný pozorovat ty lidi, jak byli vydeptaný :twisted:

My si v zimě taky pořádáme soukromé akce a zima ve vlněmém oblečení není, je to lepší než civil :wink: Ale se spacákem jsem srab, mně je zima i pod třemi vlněnými dekami, i v létě :badgrin: :oops: to bude nějaká paranoia :badgrin:
Vím, že nic nevím. O:)
Müscha
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Müscha »

Jednou ho zapomeneš a od vlněné deky už se nepustíš :wink:
Kain
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Kain »

Kdybych dělal u kováře, nebyl bych nobilita a nepotřeboval bych ostruhy :-) Zatracená OH :badgrin: (samozřejmě vtip, kovářem bych se chtěl stát...a nechat své současné práce...)
Naposledy upravil(a) Kain dne čtv 31. srp, 2006 20:21, celkem upraveno 1 x.

Svatopluk vyslal tajně početné vojsko a přepadl Bavory, kteří byli zanecháni na břehu řeky Dunaje ke střežení lodí. Jedny pobil, druhé dal utopit v řece, jiné pak odvedl jako zajatce.

Pravoslav, Orcae Ita
Müscha
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Müscha »

Počkej až uvidíš moje nové tausované :biggrin:
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

Tausované ostruhy a třmeny mám taky, problém je, že to je přesně ten druh vybavení který si pořizujeme na efekt. Jak už tu padlo, nikdo z nás nemá koně a i když si ho někdy půjčíme, málo který majitel nám řekne "ale jo, klidně si ty ostruhy vem, mně to vadit nebude" :wink: Kůň se navíc dá ovládat i bez nich (stejně ho nenutíme aby jel do lidí a vymačkal se z posledních sil), čili je to spíše věc postavení a tedy efektu. Kdežto všechna tahle paráda nám je když někde mrznem zimou celkem vzato k ničemu. Vůbec různé zátěžové situace, když už ne extrémy, prověří naší výbavu - například sníh a závěje boty, jejich impregnaci, tepelnou pohodu apod.
Kain
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Kain »

Letošní zatěžkávací zkouška byl Wolin...neprošly moje boty, byly mokré skrz. Ale s vlněnou onucí či ponožkou nebyla zima...takže asi účel splnily. Nicméně uvažuju o neLH vodotěsných...jaké jsou vaše zkušenosti na téma boty a extrémní vlhko a zima? Vlněné onuce či králičí kožky pomohou, ale stejně...myslíte, že oni na tom byli stejně, jen byli odolnější?

Pravoslav, Orcae Ita