3. ročník LH srazu
Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain
-
- Stálý přispěvatel
-
- Občasný přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Pánové, pokud jste někdy dělali domací držťkovku, tak by vás tem odér překvapit neměl a přitom jde o super vyprošťovák - neznám nic lepšího po ránu se slaným rohlíčkem
V tomto případě jde o normální a dobrý vývar - bachor sice páchne, ale polévka je normální jako z kotle.
Ještě jedna věc - není to vyloženě Indiánský vynález - přesněji je, ale byl používán i jinde včetně našich končin. Dost čast takto vařili vojáci při tažení už ve vaší době. Někde jsem měl rytinu lacknechtů s bachorem na čtyřnoze.

Ještě jedna věc - není to vyloženě Indiánský vynález - přesněji je, ale byl používán i jinde včetně našich končin. Dost čast takto vařili vojáci při tažení už ve vaší době. Někde jsem měl rytinu lacknechtů s bachorem na čtyřnoze.
Joe M.
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Snědl jsem polévky z bachoru vrchovatý talíř a nedostavily se žádné vedlejší účinky. Jednou na vandru jsme dělali na pánvi okořeněné moučné červy s čerstvou paprikou. Přál bych vám vidět ten tanec červů, když se ocitli na rozpálené pánvi.
Nejprve se házelo kostkou, kdo začne, ale pak se jedlo bez pořadí
Více opečené kousky chutnaly jako brambůrky 

-
- Stálý přispěvatel
Ne 4 týdny, ale 4 dny... holt na jatkách se poráželo ve čtvrtekBobr píše:a to tajemstvi je, ze sis myslel ze je LH sraz o 4 tydny driv a tak se bachůrek stihnul trosku zkazit?

Ale mám tolerantní manželku, takže celou dobu byly v lednici...
a následky nikdo neměl žádný, takže žádný problém ne?
A Bobře, nerejpej. stačí že rejpeš v jinejch obdobích

Hó?ótóva nahtsevoneotse, nestseohkesáa? éveévanéhéme.
Hévéése
Hévéése
-
- Stálý přispěvatel